Espoolainen Hard Rock-jyrä Sixgun Renegades julkaisi tulevalta kolmannelta albumiltaan videon ja singlen “Rock the Night Away”

Kuva: Just Visual
MAINOS:

Tiedote 17.2.2023

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhtye on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kolmannella albumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

‘Rock The Night Away’ on todellinen Party Rock-biisi, jonka lyriikoissa syvennytään täydellisen keikan tuomaan euforiaan sekä bändin ja yleisön väliseen energiaan, joka on mahdollista kokea vain livenä. Tehtiin musiikkivideo juuri siitä hetkestä kun jännitys purkautuu, on aika astua lavalle ja painaa kaasu pohjaan.
-Niko Räty

Voit tutustua yhtyeeseen lisää kotisivuilla ja Facebookissa.

Lähde: V.R. Label Finland

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.