Haastattelussa Crimson Lullabies – “…tunnnen olevani eniten elossa lavalla ollessani”

Sooloprojekti Crimson Lullabies vastaili Metalliluolan kysymyspatteristoon. Tutustu yhtyeeseen alla.

Bändin nimi: Crimson Lullabies
Yhtyeen genre: Melodic rock/alternative/metal
Ketä yhtyeeseen kuuluu: Heidi Sipilä
Mistä yhtyeenne on kotoisin: Espoo
Yhtyeenne esikuvat: Evanescence. Lacuna Coil, Halestom, In Flames
Kertokaa yhtyeenne taustatarina: Crimson Lullabies on kitaristi/lauluntekijä Heidi Sipilän sooloprojekti, joka on perustettu 2023 toukokuussa. Crimson Lullabies on julkaissut muutaman instrumentaali version biiseistään ja nyt vihdoinkin version lauluilla varustettuna. Laulut Forsaken biisiin lainasi Alena Krákorová, joka siis hoitaa sekä clean, että growl vokaalit.
Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on: Julkaista lisää biisejä (vokaalien kera) sekä saada näkyvyyttä sekä mahdollisesti kerätä ympärilleni muusikoita, jotta päästäisiin keikkailemaan.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on: Minä, eli Heidi Sipilä teen kaikki biisit alusta loppuun (sävellys, sovellus yms,) ja äänitän ne itse.
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla: En ole vielä esiintynyt livenä tämän sooloprojektini kanssa, mutta entisen bändini (Echoes of Desolation) kiersimme hieman pohjois Ruotsia ja teimme yhden keikan Suomssa. Meno keikoilla oli hyvä ja meitä kannatti kyllä tulla katsomaan.En tiedä pääsenkö koskaan keikkailemaan tämän sooloprojektini (Crimson Lullabies) kanssa, mutta toivottavasti pääsen, koska tunnnen olevani eniten elossa lavalla ollessani.
Uusimman levynne nimi: Forsaken
Avatkaa uuden levynne/julkaisunne taustoja. Mikä on toiminut sen inspiraationa ja miten tuotos on syntynyt: Forsaken on itse asiassa jo melko vanha biisi, jonka kirjoitin edelliselle bändilleni ja se on julkaistu alunperin instrumentaali versiona 10 vuotta sitten.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa: Evanescence tai Halestorm
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi: Forsaken ja Dark Wings. Forsaken sen vuoksi, että se on erittäin menevä biisi ja se on vaan niin hyvä biisi. Dark Wings on tällä hetkellä vielä instrumentaali, mutta kunhan siihen saadaan hyvä laulaja laulamaan siitä tulee radio hitti.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt: Evanescence, Lil Peep (tiedän ei metallia/rockia mutta) hänen tuotantonsa on aivan mahtavaa.
Muita asioita, joita haluatte kertoa yhtyeestänne: Olen tällä hetkellä makuuhuonemuusikko, mutta olen ollut mukana myös keikkailevissa bändeissä. Minulla on Youtube kanava (minulla on n. 1.77k seuraajaa) jonne lataan sekä covereita, että itse tekemiäni biisejä.
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille: Käykää tsekkaamassa tuotantoani ja toivottavasti tykkäätte siitä :)Tiedän millaista on fanittaa bändiä artistia, joten jos ikinä olen niin onnekkaassa asemassa, että minulla on faneja tulen arvostamaan teitä todella paljon.
Linkki yhtyeen kotisivulle: https://hyperfollow.com/heidisipila
Linkit yhtyeen somekanaville: https://www.instagram.com/crimsonlullabies/
Linkki yhtyeen musiikkivideoon: https://www.youtube.com/channel/UCtE6XwBx3mlbcXgSdnS-N8Q
Linkit yhtyeen Spotify, Bandcamp tms. kanavalle: https://open.spotify.com/artist/1g9oqQ9cQMUU0KOFh9cMDc?si=3MizwJapRgKbBvxzNKvOVw
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.