Mustan Kuun Lapset -yhtyeen laulaja-kitaristi Pete Lehtinen debytoi sooloartistina – “Snowflower”-single kuunneltavissa

Kuva: OutoKuva/Outi Puhakka
MAINOS:Tiedote 8.5.2024

Vuosina 1993-2023 toimineen Mustan Kuun Lapset -yhtyeen pääasiallinen musiikintekijä, laulaja ja kitaristi Pete Lehtinen on julkaissut soolotuotantoaan digitaalisen singlen muodossa. “Snowflower” pohjaa MKL:n yhteen tunnetuimpaan kappaleeseen “Lumikukka”. Kyseessä ei ole “re-recording”, vaan täysin uudenlainen lähestymistapa biisiin josta vanhat (ja ehkä uudetkin) fanit varmasti tunnistavat tuttuja melodioita, mutta löytävät myös jotain ihan uutta.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/petelehtinen-snowflower

Kappaleen tuotantotiimissä on Lehtisen lisäksi mukana tuttuja nimiä MKL:n ajoilta. “Snowflowerin” on äänittänyt ja editoinnut Sami Heinonen (tuttu bändeistä Inferia, Necropsy & Sacrilegious Impalement). Hän vieraili jo vuonna 2021 käyrätorven soittajana MKL:n seitsemännellä albumilla “Kruunu” (Inverse Records), ja nyt edellä mainittujen krediittien lisäksi myös samassa roolissa tällä kappaleella.

“Snowflowerin” on miksannut ja masteroinnut studioinsinööri Pasi Löfgren (tuttu yhtyeestä Where´s My Bible). Pasi toimi MKL:n viimeisinä vuosina yhtyeen basistina ja toisena vokalistina, ja hän myös äänitti, miksasi ja masteroi MKL:n viimeisen äänitteen “Suruaika” -EP:n. Mainita pitää myös Mustan Kuun Lasten ja Jaakko Tarvaisen & Inverse Recordsin pitkään jatkunut yhteistyö. Inverse on julkaissut kaikki MKL:n albumit ja EP:t vuodesta 2016 lähtien, ja nyt yhteistyö jatkuu tämän singlen muodossa.

1. Snowflower Kansitaide: Pete Lehtinen

https://www.facebook.com/petelehtinenofficial/


Kuva: OutoKuva/Outi Puhakka
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.