Horror Dance Squad julkaisi uuden singlen “Vexed”

MAINOS:“Vexed” on virolaisen metalliyhtye Horror Dance Squadin tulevalta “All I See Is Black” -albumilta löytyvä toinen single, ja jo kappaleen ensimmäiset säkeet tekevät selväksi, mitä bändi pitää maailman nykytilanteesta.

“Ärsyttää ihan helvetisti”, toteaa laulaja Ian Karell. “Olemme bändinä aina pyrkineet lähestymään musiikkimme synkkiä teemoja positiivisemmasta näkökulmasta. Viime aikoina, etenkin kun muutamat meistä ovat tulleet isiksi, emme voi olla katsomatta maailman nykytilannetta ja raivotessa ilmeiselle älyllisen keskustelun ja päätöksenteon puutteelle juuri siellä, missä sitä tarvittaisiin.”

Toinen laulaja Karl Mesipuu jatkaa: “Tämä kappale ja oikeastaan koko albumi heijastaa tunnetilaa, jossa kaikki tuntuu niin ylivoimaiselta ja synkältä, että tekisi mieli vain huutaa. Hetkeä, jolloin tuntuu täysin toivottomalta.”

“Mutta se ei tarkoita, että olisimme luovuttaneet toivon”, Ian lisää. “Tiedämme, että luovuttaminen ei ole vaihtoehto. Jos haluamme lapsemme saavan tulevaisuuden, meidän on jatkettava taistelua. Vexed on hymni niille, jotka ovat vihaisia ja valmiita näkemään muutosta – jotka haluavat tulevaisuuden seuraavalle sukupolvelle.”

Horror Dance Squad palasi räväkästi takaisin keikkalavoille tammikuussa julkaistulla Taste the Doom -kappaleella, ja Vexed jatkaa bändin uudelle aikakaudelle raivaamista polkua.

Horror Dance Squad on räjäyttänyt lavoja Baltiassa ja muualla vuodesta 2014 lähtien sekoittaen häpeilemättä metalcorea ja punkia energisen elektronisen musiikin kanssa. Tallinnasta, Virosta kotoisin oleva bändi on saanut iloksi jakaa lavan lukuisien kansainvälisten metallijättien kanssa kotimaassaan sekä kansainvälisillä festivaaleilla, kuten Wacken Open Airissa (2016), Edge Nordicissa (2016) ja Impericon Festivalissa (2023).

https://www.facebook.com/HorrorDanceSquadOfficial


Lähde: Horror Dance Squad