Moon Shot julkaisi lisää uutta musiikkia huhtikuun 26. päivä ilmestyvältä albumiltaan

"Tämän kappaleen teksti on rehellisin, raa´in ja kipein mitä olen Moon Shotille kirjoittanut." -Ville Malja, Moon Shot

Moon Shot, kuvat: Marko Leppinen
MAINOS:Tiedote 26.1.2024

Rockyhtye Moon Shot julkaisi lisää uutta musiikkia huhtikuun 26. päivä ilmestyvältä albumiltaan. Yhtyeen toinen pitkäsoitto on nimeltään The Power; kuuntele albumilta tänään julkaistu single Blackened Spiral tästä.

The Power albumin tekeminen oli syvin ja intensiivisin luova työ, jonka olen tähän mennessä koskaan tehnyt. Kaksi vuotta tinkimätöntä biisin kirjoitusta, soittamista, studiotyötä ja tuottamista. Tähän levyyn laitettu työn määrä vetää nöyräksi ja myös samalla äärimmäisen ylpeäksi“, kertoo säveltäjä-tuottaja-kitaristi Jussi Ylikoski. “Blackened Spiral on erityinen laulu sillä se sisältää kaksi vastakohtaa; toisaalta se on kevyt ja popahtava Moon Shot -kappale, ja samalla viesti on paljon syvempi.  Kappale kertoo menettämisestä ja sen hyväksymisestä.”

Ville Malja jatkaa: ”Tämän kappaleen teksti on rehellisin, raa´in ja kipein mitä olen Moon Shotille kirjoittanut. Biisin positiivinen syke muodostaa täydellisen dialogin kohtalokkaiden sanoitusten kanssa. Blackened Spiral on omistettu kaikille heille, jotka ovat menettäneet läheltään rakkaan ihmisen. Se on omistettu kauniille muistoille, jotka säilyvät ikuisesti.”

Katso tänään Sami Joensuun ohjaama Blackened Spiral -musiikkivideo:

Moon Shotin muodostavat Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) – yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Confession” syksyllä 2021. Bändi keikkaili albumin myötä laajasti Euroopassa muun muassa Danko Jonesin aisaparina ja esiintyi kattavasti kotimaisilla klubeilla ja rockfestivaaleilla. Toinen albumi The Power julkaistaan maailmanlaajuisesti saksalaisen Reaper Entertainmentin kautta. Tulevaa albumia juhlistetaan levynjulkaisukeikalla Helsingin Tavastia-klubilla lauantaina 11. toukokuuta. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Keikat 2024:
11.05. Helsinki, FI – Tavastia
16.08. Dinkelsbühl, DE – Summer-Breeze-Open-Air

Lisäyksiä tulossa.
MOON SHOT:
Jussi Ylikoski – Guitars
Henkka Seppälä – Bass
Ville Malja – Vocals
Mikko Hakila – Drums

Lähde: Reaper Entertainment / Katja Vauhkonen
Kuva: Marko Leppinen