Itä-vantaalainen voimatrio Petrolbreath julkaisi ensipuraisun alkuvuodesta julkaistavalta minialbumilta

Kuva: Jani Juusela
MAINOS:Tiedote 15.11.2023

Itä-vantaalainen voimatrio Petrolbreath on aloittanut yhteistyön Inverse Recordsin kanssa ja alkuvuodesta 2024 julkaistavalta ”Spread Your Wings and Die” – EPltä julkaisee nyt ensimmäisen maistiaisen: ”You´re With The Band”.

”You’re With The Band on kaasujalan alle menevä hyväntuulinen ja vauhdikkaasti rullaava kappale, jonka sanomana on nimensä mukaisesti yleisön ja bändin vuorovaikutukseen perustuva hyvä fiilis ja rockmusiikin parantava voima!

Kappale käynnistyy tunnelmoivalla kitarariffillä ja rytmiosaston liittyessä mukaan intron nostatus räjähtää motörheadmäisesti kulkevaan säkeistöriffiin. You’re With The Band säilyttää momentuminsa kappaleen alusta loppuun ja kertosäe soveltuu mainiosti yhteis-huuto-lauluun!” – Bändi taustoittaa.

 

Petrolbreathin muodostavat: Joni Tammenpää – Laulu ja basso, Ville Panhelainen – Kitarat ja Lassi Huotari – Rummut. Raskasta rockia soittava yhtye on ottanut vaikutteita useista kyseisen genren bändeistä kuten esimerkiksi MotörheadClutch ja The Hives.

Bändi on ollut aktiivisena keikkarintamalla vuodesta 2019 ja nauhoitettuaan muutamia omakustanne demoja bändi julkaisi ensisinkkunsa Lucifer’s Wings 2021 digitaalisilla alustoilla. Biisi herätti mukavasti mielenkiintoa Etelä-Amerikkaa myöten ja pääsikin useille genren soittolistoille ympäri maailmaa!

https://www.facebook.com/Petrolbreathband


Lähde: Inverse Records
Kuva: Jani Juusela