HARMS julkaisi musiikkivideon uudesta kappaleestaan “Essence Of Sorrow”

Kuva: Vesa Sinkko

Tiedote 18.4.2023

Apokalyptis-melankolisen metallin sanansaattaja HARMS julkaisi tiistaina 18.4.2023 musiikkivideon uudesta kappaleestaan “Essence Of Sorrow”.

“Kappaleessa käsitellään nimensä mukaisesti surun ja kaipuun syvintä olemusta. Videossa on kyse siitä, että ihminen on oman surunsa orja. Monesti ainut asia joka ihmistä pidättelee on tämä itse. Musiikillisesti kappale laajentaa bändin repertuaaria olematta kuitenkaan liian kaukana sen aikaisemmista julkaisuista.”

“Essence Of Sorrow” single on jatkoa bändin 2021 julkaistulle “A LIFETIME SPENT ON DYING” pitkäsoitolle. Uuden singlen myötä bändi alkaa keskittymään seuraavan täysipitkän työstämiseen. Videon tuotannosta vastaa jälleen kerran Vesa Sinkko joka on myös nauhoittanut, miksannut ja osittain tuottanut kyseisen kappaleen.

Lähde: Harms
Kuva: Vesa Sinkko

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.