Espoon heavyrock-helmi Sixgun Renegades julkaisi singlen tulevalta albumiltaan

Kuva: Just Visual

Tiedote 7.4.2023

Espoolainen Sixgun Renegades julkaisi elokuussa ilmestyvältä kolmannelta albumiltaan singlen ’Death Race’. Kappale käsittelee modernin yhteiskunnan kiivasta elämäntapaa, jossa ihmiset kilpailevat keskenään maineesta, vallasta ja menestyksestä loputtomassa kierteessä vain päätyäkseen loppuun palaneeksi ja sivuun syrjäytetyksi.

Kuuntele single musiikkipalveluissa

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhyte on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kolmannella albumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

‘Death Race’ edustaa levyn tykimpää soundia ja käsittelee modernin yhteiskunnan kiivasta elämäntapaa, jossa ihmiset kilpailevat keskenään maineesta, vallasta ja menestyksestä toistuvassa, loputtomassa kierteessä vain päätyäkseen loppuun palaneeksi ja sivuun syrjäytetyksin’.
-Niko Räty

Voit tutustua yhtyeeseen lisää kotisivuilla ja Facebookissa.

Lähde: V.R. Label Finland
Kuva: Just Visual

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.