VANAI:n uusi single “Marrasvuosi” on julkaistu

Kuva: Eero Lehti
MAINOS:

Tiedote 16.1.2023

VANAI:n uusi single ”Marrasvuosi” on julkaistu, ja sen myötä yhtyeen toinen EP ”Marrasvuodet” on nyt ulkona.

Spotify: https://open.spotify.com/track/7k9H3C5VU5WoJPieTPGix3

VANAI:n laulaja-kitaristi Tuukka Savimäki kertoo kappaleesta seuraavaa:
”Marrasvuoden ideana oli rakentaa simppeli poppibiisi ja ajaa se VANAI-filtterin läpi, jotta mukaan tarttui sopivasti kieroutta. Sanat kumpusivat kuin itsestään etätyön ja ruuhkavuosien keskeltä koronan koetellessa psyykettä. ”Univelkoja vailla maksajaa”, ”marrasvuosi toi kaamoksen etelään” ja ”keskellä kaikki on hämärää” -lainit summaavat aika hyvin sen hetken tunnelmat.”

 

1. Marrasvuosi Kansitaide: Sami-Matti Pesonen
Kansitaide: Sami-Matti Pesonen

”Marrasvuodet” -EP äänitettiin Hämeenlinnassa vuosien 2021 ja 2022 aikana. Miksauksesta ja masteroinnista vastasi Janne Saksa Sound Supreme -studiolla. EP:ltä on aiemmin julkaistu kappaleet ”Linna”, ”Taivasikkuna” ja ”Hukanhauta”.

Hämeenlinnalainen VANAI soittaa suomenkielistä metallia, jossa on elementtejä progressiivisen ja alternative metallin puolelta. Bändi on perustettu vuonna 2012 ja luotu uudelleen 2019 aiemman Rivefell -yhtyeen raunioille. VANAI on nimetty muinaisen Vanain kaupungin mukaan, jonka kerrotaan sijainneen Hämeessä pimeällä keskiajalla. Ensimmäinen omaa nimeä kantava EP julkaistiin 2019.

https://www.facebook.com/vanaiband/
https://www.instagram.com/vanaiband/


Kuva: Eero Lehti
Lähde: VANAI

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.