Tornion Panimo ja Asko Argillander & The Blue Flame lanseerasivat uuden oluen

Kuva: Vesa Ranta, logo: Antti Baas
MAINOS:Tiedote 24.5.2024

Tornion Panimo ja Asko Argillander & The Blue Flame lanseerasivat uuden oluen “Asko Argillander & The Blue Flame – 5,2% Lager”.

“TÄMÄ OLUT ROKKAA! Tämä rajoitetun erän herkku on todellinen makujen sinfonia, joka vangitsee rockin sähäkän energian. Tämä on olut, joka nostaa joka hetken uusiin korkeuksiin kapinallisella hengellä – kippis mahtavalle musalle, unohtumattomille muistoille ja oluelle, joka rokkaa yhtä kovaa kuin sinäkin!”

Olutta on saatavilla hyvin varustetuista kaupoista rajoitetun ajan.

Asko Argillander & The Blue Flame on suomalainen rock-yhtye, joka on saanut tunnustusta myös kansainvälisillä markkinoilla. Bändi yhdistää ainutlaatuisella tavalla bluesin, rockin ja funkin elementtejä. Heidän musiikkinsa on täynnä voimaa ja groovea, ja se on saanut kiitosta kautta Euroopan musiikkipiirien.

Bändin musiikki on monipuolista ja saa ihmiset liikkeelle sekä live-keikoilla että albumeilla. Heidän kappaleensa ovat täynnä tarttuvia riffejä ja kuuluvia basso- ja rumpubiittejä, jotka tempaavat kuuntelijan mukaan tunnelmaan. Asko Argillanderin voimakas ääni ja karismaattinen lavapreesens pitää kuulijat otteessaan niin keikoilla kuin levylautasella

Bändi:

Asko Argillander – laulu
Pauli Juusola – kitara
Jussi Kaakkolammi – kitara
Petri Tiitto -basso
Pyry Honkonen – rummut

Linkit:

Lähde: Asko Argillander & The Blue Flame