Joensuulainen thrash metal -yhtye Maniac Abductor julkaisi uuden levyn ”Damage is Done”

Biisit: 1. Damage is Done (03:07) 2. Odd Man Out (04:12) 3. Disciples of Hate (04:56) 4. Human Greed (03:14) 5. Endless War (03:45) 6. Justice Denied (03:30) 7. Off to Deathrow (04:00) 8. Ghosts of the Killing Fields (06:28) ** Album artwork by Gragoth Recorded & mixed by Waiting Room Recording Mastered by Enormous Door Mastering

Tiedote 20.5.2022

Maniac Abductorilta uutta musiikkia, Damage is Done -albumi julkaistiin 20.toukokuuta

Joensuulaisen thrash metal -yhtye Maniac Abductorin toinen albumi julkaistaan Wormholedeath Recordsin kautta. Kakkoslevy kantaa nimeä Damage is Done ja se on saatavissa digitaalisena 20.toukokuuta alkaen. CD-versio tulee markkinoille kesällä.

Katso musiikkivideo ”Off To Deathrow”:

Maniac Abductor kertoo levystä: ”Damage is Done on kaikin puolin hallitumpi ja iskevämpi kokonaisuus verrattuna debyyttialbumiimme. Siinä on enemmän raakuutta, melodiaa, parempia sävellyksiä ja ennen kaikkea enemmän tunnetta.”

*

”Sanoituksia on otettu pöytälaatikosta ja osa on kirjoitettu myös treeniksellä hetken hurmoksessa. Vaikka saattaisi näyttää että sanoitukset kertovat nykyisistä tapahtumista maailmalla, kaikki on kirjoitettu esimerkiksi ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan – mutta ne silti kuvaavat myös nykyisiä kriisejä ja maailman tilannetta. Esimerkiksi ”Endless War” kertoo sodan järjettömyydestä, ”Justice Denied” puolestaan käsittelee kansanmurhien tyyppillisiä tapahtumakulkuja ja ”Odd Man Out” kritisoi valtiojohtoista terroria. Näitä on tapahtunut ennen 2020-lukua – ja kuten huomaamme – niin tapahtuu edelleen.”
*
Maniac Abductorin tulevia keikkoja:
14.5. Torvi, Lahti (Sadistic Drive, Death Mex)
20.5. Tuska-Torstai -semifinaali, La Barre, Joensuu
3.6. Concentrated Metal Party, Tiivistämö, Helsinki (Mangled Hands, Anzillu, IA)
*
Maniac Abductorin viralliset sivut
https://www.maniacabductor.com

Lähde: Hammer Management & Agency
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.