Tunnelmallista vaihtoehtorockia soittava Ambassadors of Eternity julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon

Kuva: Anu Tuoriniemi
MAINOS:Tiedote 20.4.2023

Uudeltamaalta kotoisin oleva tunnelmallista vaihtoehtorockia soittava Ambassadors Of Eternity työstää para-aikaa ensimmäistä pitkäsoittoaan ja julkaisevat nyt singlen ja musiikkivideon kappaleesta “Dark Asylum”.

Progressiivisilla vivahteilla vahvistettu ja paikoin eeppisen tunnelmallinen kappale kertoo yksinäisen sielun vaeltamisesta. Musiikkivideon kappaleeseen on toteuttanut “Unreal director” Sami Heinonen.

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/aoe-darkasylum

1. Dark Asylum

Bändi perustettiin vuonna 2020 Toni Laroman (Ex-Ajattara, Ex-Ancara, Northern Discipline, IGIGI), Sammy Salmisen (Ex-Ancara) ja Seppo Nummelan (Dead Shape Figure, Denigrate, Ten For None) halusta tehdä vihdoin yhdessä musiikkia. Kaverukset olivat tunteneet jo pitkään ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä tehdä jotain hieman erilaista kuin heidän aiemmat bändit. Samuli Kiviniemi (Haven) oli ainoa valinta rumpuihin. AoE julkaisi ensimmäisen EP:nsä “ARRIVAL” vuonna 2022 ja soitti Spiritraiserin kanssa On the Rocksissa keikan. Koronan takia bändi ei juurikaan keikkaillut, mutta teki levyllisen kappaleita, joita on tarkoitus julkaista kokopitkän levyn muodossa vuonna 2024.

Ambassadors of Eternity on:
Seppo Nummela / Kitara & Koskettimet
Sammy Salminen / Laulu
Toni Laroma / Basso
Samuli Kiviniemi / Rummut

https://ambassadorsofeternity.com
https://www.facebook.com/ambassadorsofeternity
https://www.instagram.com/ambassadorsofeternity/


Kuva: Anu Tuoriniemi
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.