Ruotsalainen melodista rockia soittava Remedy julkaisi “Pleasure Beats The Pain” -albuminsa

MAINOS:Tiedote 23.5.2024

Ruotsalainen Melodic Rock Metal Band Remedy julkaisee tänään odotetun uuden studioalbumin Pleasure Beats the Pain. Länsinaapurimme vankan hittimelodiatajun rockiin yhdistävän levyn julkaisee Escape Music, joka sai laittaa painokoneet uudelleen käyntiin levyn ensimmäisen painoksen myytyä loppuun jo ennakkoon.

Sulavasti 80-luvun soundit sekä modernit muuvit yhdistävä Remedy on julkaissut jo ennen kokopitkää studioalbumiaan levyltä pari mainiota kappaletta pitäen tiukasti kiinni myös suomalaisen Vegatoppenin ykkössijasta. Moon Has the NightCrying Heart ja Caught By Death on nähty kaikki myös musiikkivideoina, ja tänään levyltä nostetaan esiin Poison-single.

“Poison on melodisen rockin metallinen hymni, joka alkaa tyylikkäällä kasarin kitarariffillä ja kehittyy siitä energialla ja tunteilla. Meille tämä on se albumin toinen helmi,” bändi kertoo.

Ruotsalaisen S-Rock Music Productionin kanssa yhteistyössä tuotettu Pleasure Beats the Pain -albumin on miksannut ja masteroinut esikoislevyn tapaan Erik Martensson. Escape Music laittoi myyntiin myös rajatun määrän värillisiä vinyyleitä. Bändi juhlistaa levyä tämän viikon sunnuntaina levynjulkaisukeikalla Tukholman Brygghusetissa.

Suomalaissyntyisen kitaristin Ronald “Rolli” Forsmanin kipparoima yhtye myi vuonna 2022 julkaistun That Your Eyes Won’t See -esikoisalbuminsa ensimmäisen painoksen loppuun nopeasti ja päätyi kotimaansa listoille, mikä oli upea yllätys myös bändille itselleen. Kun ensimmäinen albumi julkaistiin tämän vuoden alussa myös Japanissa, se päätyi Japanin Amazonin Hard and Heavy -myyntilistan kakkoseksi heti Judas Priestin vanavedessä.

Remedy on:
Robert Van der Zwan, laulu ja kitara
Roland Forsman, kitara ja taustalaulu
Jonas Dicklo, basso ja taustalaulu
Fredrik Karlberg, rummut
Jonas Öijvall, koskettimet

WEBSITE | SPOTIFY | INSTAGRAM | FACEBOOK |YOUTUBE

Lähde: Ginger Vine Management & PR