Tampereen SaariHelvetin pääohjelma on valmis

Tiedote 22.3.2023

Luonnonkauniissa Tampereen Viikinsaaressa 4.-5. elokuuta järjestettävä raskaan musiikin juhla on ohjelmaltaan lähes valmis. Viimeiset kiinnitykset SaariHelvetin isoille stageille ovat suosiotaan jatkuvasti kasvattava industrial-disko-tykki Turmion Kätilöt, monipuolinen modernin thrashin tulkki Lost Society, melodista deathin levittävä Kalmah ja raskaasti räppäävä Lähiöbotox.

Samassa yhteydessä SaariHelvetti julkistaa päiväkohtaisen ohjelman ja vapauttaa myyntiin kaikki lippuluokat.

– Viimeisten buukkausten myötä SaariHelvetistä tuli helvetin tasapainoinen, promoottori Rowan Rafferty virnistää.
– Kun meillä oli jo muun muassa Moonspell, Rotting Christ, Decapitated, Vorna ja Diablo Swing Orchestra valmiina esiintyjälistassa, on ilo kertoa uusista täydennyksistä. SaariHelvetti on nyt sitä, mitä sen odotetaankin olevan: läpileikkaus raskaan musiikin eri vaihtoehtoihin ja tyylisuuntiin.

Tampereen SaariHelvetti on lopullisesti valmis, kun se julkistaa yllätyksellisen kolmoslavansa esiintyjät huhtikuussa 2023.

SaariHelvetti on Tampereella vuodesta 2015 järjestetty raskaaseen musiikkiin ja vaihtoehtoisen metallin rankimpiin lajeihin keskittyvä festivaali. Tapahtuma on järjestetty Viikinsaaressa ensin yksipäiväisenä, mutta sittemmin kaksipäiväisenä jo usean vuoden ajan. Festivaalin järjestää tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency.

Ennen kuumaa elokuuta SaariHelvetti suuntaa Itämerelle. MeriHelvetti-risteily vie juhlijat Turusta Kapellskäriin ja takaisin 15.-16. huhtikuuta 2023.

MeriHelvetissä soivat luonnollisesti raskaan musiikin rankimmat genret. Laivaan astuvat Turmion Kätilöt, Finntroll, In Mourning (SWE), Rytmihäiriö, Fear of Domination, Bloodred Hourglass, Netta Skog ja Duo Kaikkonen & Liekkola. Ohjelmassa on myös Freak Kitchenistä tutun Mattias IA Eklundhin kitaraklinikka, Finntrollin Heikki Saaren rumpuklinikka ja Saku Solinin johtama S&M dj’s -bailupaketti.

SaariHelvetti 4.-5.8.2023
Tampere, Viikinsaari

pe 4.8.2023
Moonspell (PRT)
Rotting Christ (GRC)
Kalmah
Murheenlaakso
Kaunis Kuolematon
Vorna
Rotten Sound
Mustan Kuun Lapset
Suotana

la 5.8.2023
Turmion Kätilöt
Decapitated (POL)
Harakiri for the Sky (AUT)
Diablo Swing Orchestra (SWE)
Lost Society
Lähiöbotox
Fear of Domination
One Morning Left
Stoned Statues
Cryptic Hatred

Kahden päivän lippu alk. 99,50 e
Perjantai alk. 66,50 e
Lauantai alk. 66,50 e

Kahden päivän VIP of Hell alk. 188,50 e
Perjantai VIP of Hell alk. 116,50 e
Lauantai VIP of Hell alk. 116,50 e

Ennakkoliput myy lippu.fi

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti
viikinsaari.fi
https://nem.fi/events/merihelvetti2023/
nem.fi


Lähde: Nem Agency

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.