Tamperelainen Miss Vain julkaisi “All the Same” -singlen jossa kritisoidaan sosiaalisen median luomaa siloiteltua ja valheellista todellisuutta

Promokuva: Viljami Kamppinen, editointi: Kasperi Kinnunen

Tiedote 10.3.2023

Tamperelainen Miss Vain julkaisi uuden singlen All the Same. Kappale on otettu vielä nimeämättömältä EP:lta, joka tullaan julkaisemaan myöhemmin 2023 Inverse Recordsin kautta.

KUUNTELE All the Same single: https://push.fm/fl/missvain-ats

Bändi kommentoi:
All the Same kritisoi sosiaalisen median luomaa siloiteltua ja valheellista todellisuutta, jossa jokainen on tähti täydellisine elämineen ja kauniine kasvoineen. Mutta kun filtterit suljetaan ja valot sammutetaan, olemme kaikki saman arvoisia, yhtä kauniita ja yhtä tärkeitä. Ei kenestäkään jää lopulta jäljelle, kuin pieni kasa tuhkaa.

Kappale on luonteeltaan helposti lähestyttävä, enemmän rockin suuntaan nojaava poljento, jossa on jopa aavistus pop-vivahteita. Se on ensimmäinen julkaisu Miss Vainin raskaammasta tuotannosta ja pelinavaus tuotantosarjan tuleville julkaisuille.
Jatkoa on siis luvassa lähitulevaisuudessa!

>Miss Vain on metallin kurimuksessa luoviva viisihenkinen rock-yhtye Tampereelta, jonka musiikki on sarvia nostattavaa energiaa, tarttuvia melodioita ja höyhenen herkkää tulkintaa.

Yhtye on perustettu kahden henkilön studioprojektina Lempäälässä 2019. Kahden kevyemmän kappaleen julkaisun jälkeen puhalsivat uudet tuulet vuonna 2021, kun vire madaltui ja projekti muodostui kokonaiseksi yhtyeeksi. Tavoitteemme on tarjota viihtyisiä hetkiä musiikin ystäville, niin uusilla äänitteillä, kuin keikkojenkin merkeissä.

Kokoonpano:
Mikko Vilkman – Vocals
Eetu Halttunen – Bass
Kasperi Kinnunen – Guitar
Anssi Liikanen – Guitar
Sasu Haveri – Drums

Linkit:
https://www.facebook.com/MissVainBand
https://www.instagram.com/missvain_official
https://missvain.bandcamp.com


Lähde: Inverse
Promokuva: Viljami Kamppinen, editointi: Kasperi Kinnunen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.