Alase julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon “Love Crime” – mukana duetoimassa Rioghan

Promokuva Mikko Parkkonen / Aarni Visuals
MAINOS:Tiedote 12.1.2024

Tunnelmallista ja progressiivista metallia soittava Alase julkaisi uuden singlen nimeltään Love Crime. Kappaleella on vierailemassa Rioghan yhtyeen keulakuva Rioghan Darcy, joka yhdessä Alasen Janne Lunnaksen kanssa esittävät huikean dueton. Kappale on otettu 23.2.2024 julkaistavalta Beyond Our Imagination EP:lta.

Love Crime musiikkivideo:

Kitaristi Janne Lunnas kommentoi:

Tulevalla neljän kappaleen “Beyond Our Imagination” -EP:llä oli käytännössä kaksi biisiä, joista kumpi vaan olisi toiminut sinkkuna. Love Crime kuitenkin valikoitui sinkuksi, sillä se esittelee laajasti uusia puolia meidän musiikistamme. Oli hienoa saada Rioghan-yhtyeen Rioghan Darcy tähän duettoon naisääneksi. Miesäänestä vastasin tällä kertaa itse.
Love Crime on tarina piinaavasta rakkaudesta. Biisi syntyi aika nopeasti kun tiesin, että se on duetto ja että toinen laulajista on Rioghan. Tuo johti siihen, että sävelsin mielestäni hieman “Rioghan-tyylisiä” juttuja, kuten alkupuolen elektroniset rummut ja syntikat. En tuossa vaiheessa osannut ajatella, että minä päädyn laulamaan kappaleen lopulliset miesosuudet.

Lyyrikko Ninni Swanilla oli visio, miltä Love Crimen musiikkivideon pitäisi näyttää. Aarni Visualsin Mikko Parkkonen otti ideoista kopin ja loihti studioonsa mystisen puutarhan, jossa nähdään mitä erikoisempia kasveja. Sekä Alase että Rioghan ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Aarni Visualsin kanssa aiemminkin, joten oli selvää että video kuvataan Aarnin studiolla Seinäjoella.” 


­
Alase – Beyond Our Imagination (EP 2024)
Biisilista:
1. Broken Pendulum
2. Love Crime
3. When?
4. A Night to Remember
EP:n kansi: Ninni Swan

Kokoonpano:

  • Kitarat: Janne Lunnas
  • Basso: Ari Miettinen
  • Rummut: Ville Aatsinki
  • Sanoitukset: Ninni Swan

Linkit:


Lähde: Inverse
Promokuva Mikko Parkkonen / Aarni Visuals