Myon julkaisi uuden singlen ja videon ”Neon At Nine”

Ruutukaappaus
MAINOS:03.11.2023 TIEDOTE Julkaisuvapaa heti.

Tulevan kuudennen Terra Nova-albuminsa kolmannella “Neon At Nine”-singlellään Myon esittelee vastustamatonta powerpop puoltaan tarttuvien riffien kera. “Neon At Nine” on jälleen erinomainen esimerkki vahvoista melodioista, laulettavista kertseistä ja räyhäkkäistä riffeistä huippusoundilla.” totesi kosketinsoittaja Mika Pohjola.

“Temaattisesti teksti on taatusti helppo samaistua kaikille. Nämä joka kulmakunnan kingit ja paikallisen musiikkiskenen surkeat clownit jotka pitävät itseään todella tärkeänä, vaikka mitään puhetta enempää ei koskaan tapahdu.” laulaja Marco Mannermaa lisää.

Myon vie soundinsa uusiin ulottuvuuksiin viimeisimmän “Neon At Nine”-singlen saattelemana, yhdistelemällä omaleimaista stadion-soundiaan modernilla tuotannolla ja tarttuvilla pop-melodioilla. “Neon At Nine” on voimakas kuin veturi, mutta viettelevä kuin nuori nainen kaikkein kauneimmillaan.

Seuraava natsa Myonin vaikuttavalla uralla tulee olemaan jo peräti kuudes “Terra Nova”-albumi. Jokaisella julkaisullaan Myon on uhmannut Rock-musiikin rajoja, tuoden pöytään jotain uutta. Aina omaleimaisista kitarajutuista tiukkaan ja vahvaan rytmisektioon, heidän musiikkinsa on osoittanut rakkautta lajiin jo yli kaksikymmentä vuotta. Tarttuvia melodioita, korvia helliviä sointukulkuja ja hieman vanhan liiton kitararäimettäkin, Terra Novalla on hieman kaikkea kaikille korville.

Myon:
Marco Mannermaa Voc
Mika Pohjola Keyboards
Jyrki Laiho Gtr
Keijo Koivikko Bass
Matti Torro Drums


Lähde: Myon