My Funeralin uusi single ”Primitive Evil” julki musiikkivideoineen

Kuva: Petri Sara

Tiedote 27.5.2022

Suomen synkin thrash metal -kokoonpano, Helsingin My Funeral, on julkaissut uuden singlen. Kappale kantaa nimeä ”Primitive Evil” ja se on yhtyeen sukellus rankempaan ja synkempään ulosantiin. Musiikkivideossa leikitellään synkissä vesissä, kirkollisissa tunnelmissa sekä pahuuden piiskaamana. Nyt ei leikitä!

Kuuntele kappale suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/ud7jsud3

”Primitive Evil” on My Funeralin ensimmäinen pala uudesta materiaalista vuonna 2022. Yhtye on äänittänyt uusia kappaleita syksyllä 2021 Vaajakosken Electric Fox Studiolla Tuomas Kokon tuottamana ja äänittämänä. Uuden materiaalin myötä yhtye on solminut julkaisusopimuksen jyväskyläläisen levy-yhtiön Inverse Recordsin kanssa.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Inverse Recordsin kanssa. On hienoa saada suomalaisen levy-yhtiön tuki ja usko meidän materiaaliin ja ammattimainen koneisto yhtyeen lisämoottoriksi. Henki on tallissamme hyvä ja yhteiset sävelet löytyivät saumoitta Inversen Jaakon (Tarvainen) kanssa – tästä tulee kova!”, yhtye kommentoi.

Lisää julkistuksia yhtyeeltä on tulossa vuoden 2022 aikana.

1. Primitive Evil

https://www.facebook.com/funeralterror/
https://www.instagram.com/myfuneralband/
https://spoti.fi/3LULxAA
https://myfuneral.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/Funeralterror


Kuva: Petri Sara
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.