Multi-instrumentalisti Jari Behm julkaisi soolodebyyttisinglensä ”Fight for a Victory” – ”Mind Adventures” -albumi ulkona 8. syyskuuta

Kuva: Jade Behm

Tiedote 17.8.2022

Jari Behm on suomalainen multi-instrumentalisti, joka on tullut varsinkin raskaamman musiikin ystäville tunnetuksi työstään Tunnelvision– ja STUD-yhtyeiden riveissä. Kansainvälisen uransa hän aloitti jo 90-luvun alussa, jolloin Behm toimi Stratovariuksen basistina.

Luvattoman pitkän aikaa musiikkikuvioista pois ollut muusikko päätti muutama vuosi sitten palata työstämään musiikkia, sillä pöytälaatikkoon oli jäänyt kummittelemaan vielä julkaisemattomia kappaleita. Esimerkiksi nyt päivänvalon nähnyt debyyttisingle ”Fight for a Victory” syntyi ensimmäisessä muodossaan jo viime vuosituhannen puolella.

Spotify: https://open.spotify.com/track/4Jms3uUEKzh73XOZL602Vi

”Tauko musiikista antoi perspektiiviä musiikin tuottamiseen ja tunsin ajan olevan kypsä sooloalbumia varten. Tänä päivänä moni hyvä biisi tuhotaan äärettömällä kompressoinnilla ja ylituottamisella. Itselleni soundit ja soittimien erottelevuus ovat todella tärkeä osa kokonaisuutta, ja tähän olen kiinnittänyt erityistä huomiota”, albuminsa itse miksannut ja masteroinut Behm kertoo ja jatkaa:

”Löysin tähän kappaleeseen sopivat yhteistyökumppanit. Rummuissa vierailee Toni Paananen ja lauluissa Turkkilainen Berzan Önen. Olen itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen, ja soitan siihen myös bassot, kitarat sekä synat.”

Jari Behm kertoo myös tehneensä kappaleen musiikkivideon itse.

”Videon luomisprosessini on samanlainen kuin tapani säveltää kappaleita, eli instrumentti (tässä tapauksessa kamera) käteen, ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi!”, Jari Behm kertoo.

1. Fight For A Victory

https://www.facebook.com/jari.behm.7/
https://www.instagram.com/jari_behm/
https://open.spotify.com/artist/2E3GoWim1QYMB6IXBwpIFY
https://www.youtube.com/user/JariBehm


Kuva: Jade Behm
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.