Aapo Pulju & Juoksukaljat tarjoaa katsauksen työmarkkinoiden keväisiin tunnelmiin uudella singlellään “Vappusatanen”

Promokuva: Riku Suonio

Tiedote 25.5.2023

Jyväskyläläinen rock-bändi Aapo Pulju & Juoksukaljat tarjoaa katsauksen työmarkkinoiden keväisiin tunnelmiin uudella singlellään “Vappusatanen”. Kappaleella kuullaan otteita tuotantoeläimen arjesta huippuunsa viritetyn tuloskoneen kyydissä, jossa leivän päälle ei juustohöylän ja kululeikkurin jälkeen tahdo jäädä edes ylähuulta. Suositellaan nautittavaksi grillimakkaran ja virvokkeiden kera.
Viisihenkinen Aapo Pulju & Juoksukaljat on perustettu jo vuonna 2014. Jäsenistä kaikki ovat soittaneet useammissa muissa bändeissä, mistä ryhmä on sitten lopulta kasautunut yhteen.
Kuuntele “Vappusatanen” musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/aapopulju-vappusatanen

Lähde: Inverse
Promokuva: Riku Suonio

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.