Astral Sleep julkaisi uuden lyriikkavideon

Kuva: Astral Sleep

Tiedote 9.4.2023

Astral Sleep on käynyt läpi järjestyksessään toisen kokoonpanomuutoksensa koko 19 vuoden historiansa aikana.  Aaro Haverinen, joka hoiti kitaristin pestiä sekä Astral Sleepin kolmannella (”Astral Doom Musick”),  että neljännellä kokopitkällä (”We Are Already Living in The End of Times”), on jättänyt paikkansa bändissä keskittyäkseen pääyhtyeeseensä Bloody Heathen. Astral Sleepin alkuperäinen kitaristi ja perustajajäsen Rolle Heinonen on tehnyt comebackin yhtyeeseen, tällä kertaa kosketinsoittimien taakse.

Astral Sleepin uusi lead-kitaristi on Santeri Kangasmetsä. Hän on pitkäaikainen fani, näyttelijä Astral Sleepin (toistaiseksi julkaisemattomassa) musiikkivideolla, sekä vokalisti Markus Heinosen bändikaveri Santerin Chaotic Sanity-yhtyeestä. Santtu on jo ehtinyt olla mukana bändin livekeikalla ja osallitua erinäisiin taideprojekteihin. Astral Sleep on siis voimissaan, kun neljännen albumin julkaisupäivä lähestyy: 21.04.2023 Saarni Records julkaisee yhtyeen albumin digitaalisena, CD:nä ja vinyylinä. Albumin nimikko- ja avausraita sai hiljattain lyriikkavideon Youtubeen:

 

Linkkejä:


Lähde ja kuva: Astral Sleep

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.