Naryan julkaisi uuden singlen ja lähtee kiertueelle Soenin kanssa

Kuva: Jari Timonen
MAINOS:Tiedote 14.3.2024

Melankolinen rock-yhtye Naryan on julkaissut uuden singlen perjantaina 15.3. Inner Soldier on tunnerikkaan bändin uusin julkaisu, joka kuullaan myös loppuvuodesta ilmestyvällä neljännellä albumilla.

”Inner Soldierin kauniin ja herkän melodian sisään kietoutuu riipaiseva tarina perheväkivallasta, joka on edelleen valitettavan monelle arkipäivää. Lyriikat puhuttelevat päähenkilöä ulkopuolisen kertojan sanoin: ”How long your inner soldier hides afraid without a knowledge of better times?”, kertoo laulaja Tommi Niemi.

Pianisti Linda Kuoppala täydentää: ”Kappaleella haluamme välittää viestin, että vaikka lähteminen ja avun hakeminen tuntuisi vaikealta, on väkivaltaisesta suhteesta mahdollista päästä pois.”

Tamperelaisella Naryanilla on tällä hetkellä kova pöhinä päällä, sillä uusia sinkkuja on sadellut tasaiseen tahtiin musiikkivideoiden kera. Uuden musiikin lisäksi yhtye on ehtinyt tehdä keikkoja sekä treenata alkavaa kiertuetta varten.

”Lämppäriksi pääseminen progressiivisen metallin kärkinimiin lukeutuvan Soenin kanssa tuntuu luontevalta. Naryanin alkuaikojen esikuvat ovat löytyneet progressiivisen rockin kentältä. Tämän kuulee myös Naryanin aikaisemmassa tuotannossa.”, toteaa bändin kitaristina vuodesta 2008 toiminut Raino Ketola.

Soenin ja Naryanin musiikkia yhdistää tunnelmallisuus, elokuvallisuus sekä dynaamisuus. Inner Soldier on erinomainen esimerkki siitä, miten Naryan pystyy kietomaan yhden kappaleen sisään monipuolisesti herkkää tunnelmaa, kaunista melodiaa sekä voimakkaampaa otetta.

Naryan on vuodesta 2005 kasassa ollut melankolista rockia soittava bändi, joka on esiintynyt myös Belgiassa ja Alankomaissa. Bändi on julkaissut 3 täyspitkää albumia ja julkaisee seuraavan albuminsa loppuvuodesta 2024. Musiikki on yhdistelmä kauneutta, synkkyyttä ja melankoliaa.

Naryanin musiikin tärkein lähtökohta on tunnerikas sointi. Pääelementtejä ovat riipaisevan tunteikas laulu erottuvalla soundilla, hempeä piano, kaunis viulu, menevät kitaraliidit, kappaleiden dynaamisuus sekä yhteissoiton huolellinen sovittaminen. Yhdessä nämä luovat selkeän, erottuvan ja tunnistettavan soundin, jollaista Suomesta ei löydy ennestään.

KOKOONPANO

Tommi Niemi – Laulu
Lauri Kovero – Kitara
Raino Ketola – Kitara
Tommi Tanhuanpää – Rummut
Linda Kuoppala – Piano
Jarno Forsman – Basso
Henriina Marin – Viulu

LINKIT

Website: http://www.naryanband.com/
Bandcamp: https://naryan.bandcamp.com/
TikTok: https://www.tiktok.com/@naryanband
IG: https://www.instagram.com/naryanband
FB: https://www.facebook.com/naryanband
YT: https://www.youtube.com/@naryanband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6xWKHCQcdPYLe1utx6kx7t

 

Soen: Memorial Tour 2024 + Naryan

17.3. Rockefeller Music Hall, Oslo, Norja
18.3. Pustervik, Göteborg, Ruotsi
21.3. Tapahtumakeskus Tullisali, Oulu (alk. 35 e, TicketMaster)
22.3. Lutakko, Jyväskylä LOPPUUNMYYTY!
23.3. Pakkahuone, Tampere (alk. 39 e, Tiketti)
24.3. Vanha Ylioppilastalo, Helsinki (alk. 35 e, Lippu.fi)
26.3. Fryshuset Klubben, Tukholma, Ruotsi

Liput myynnissä keikkapaikkojen omissa lippukaupoissa ja osoitteessa: www.masterevents.fi/soenin-tampereen-keikka-siirtyy-suuren-kysynnan-vuoksi-pakkahuoneelle


Lähde: Naryan