Laitilasta tuleva perusmetallia soittava Bloody Moon vastaili Metalliluolan kysymyksiin. Tutustu yhtyeeseen alla.

Bändin nimi: Bloody Moon
Yhtyeen genre: metalli
Ketä yhtyeeseen kuuluu: Veeti Sukari: kitara, laulu
Toivo Aitakari: rummut
Nisse Nurminen: basso
Mistä yhtyeenne on kotoisin: Laitila
Yhtyeenne esikuvat: Esikuviimme lukeutuvat muun muassa Children of Bodom, Lamb of God, Dissection ja Pantera.
Kertokaa yhtyeenne taustatarina: Kitaristi Veeti ja rumpali Toivo päättivät perustaa yhtyeen tehdäkseen omaa, raskaampaa musiikkia vuonna 2021. Hetkeä myöhemmin basistiksi tuli Nisse. Julkaisimme yhden sinkun, jonka jälkeen kesällä 2023 julkaisimme debyyttialbumimme nimeltään Widow from the Dark. Lisäksi teimme musiikkivideon albumin sinkkubiisille.
Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on: Aiomme keikkailla entistä tiuhempaan tahtiin ja tehdä uutta musiikkia siinä sivussa. Keikoilla tärkeää on hyvä meno, fiilis ja yleisön viihtyminen.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on: Veeti vastaa sanoituksista ja Toivo ja Veeti tekevät suurimman osan pohjista biiseille. Yhdessä sitten katsellaan kaikki pikkujutut kuntoon.
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla: Itsellämme on ollut hyvä fiilis soittaessa ja yleisöllekin on tuntunut kelpaavan. Kannattaa tulla katsomaan keikkojamme, koska siellä on energinen meininki.
Uusimman levynne nimi: Widow from the Dark
Avatkaa uuden levynne/julkaisunne taustoja. Mikä on toiminut sen inspiraationa ja miten tuotos on syntynyt: Halusimme tehdä täyspitkän levyn, koska emme olleet ennen tehneet sellaista. Biisit kokosimme puolessa vuodessa kasaan ja siitä sitten studioon saattamaan tuotokset nauhalle.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa: Tällä hetkellä toimivista bändeistä ehdottomasti Pantera, koska olemme kuulleet, että herrat soittavat livenä melkoisen makoisasti. Haluaisimme myös nähdä, miltä touhu näyttää lavan takana.
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi: Ehdottomasti Paralyzed ja Death Before Left.
Paralyzed:issä on erittäin tarttuva kertsi ja kappaleessa on muutenkin sitä jotain “tunnelmaa”. Death Before Left on raskaampi kipale, jonka tuplabasaripyrähdys laittaa väkisinkin pään heilumaan.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt: Oma musiikki se tietenkin parasta on (=D), mutta kyllä Bodom ja Panterakin nyt menee.
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille: Pitäkää hauskaa ja muistakaa kuunnella metallia!
Linkki yhtyeen kotisivulle: https://bloodymoonofficial.wordpress.com/
Linkit yhtyeen somekanaville: https://www.instagram.com/bloodymoon.official/
Linkki yhtyeen musiikkivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=avtsJAOKXCg&ab_channel=BloodyMoon
Linkit yhtyeen Spotify, Bandcamp tms. kanavalle: https://open.spotify.com/artist/1JcF9RmNgglX6pxru1bCz3

 

Kuva: Matias Heikkilä

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.