Crucify The Faith täydentää King Satanin levynjulkaisukeikkojen esiintyjäkaartin Helsingissä ja Tampereella

Tiedote 24.3.2022

Kahden viikon päästä Occult Spiritual Anarchy -albuminsa julkaiseva King Satan saa lisävoimia tuleville levynjulkaisukeikoilleen niin ikään albumikantaan toukokuussa päätyvän Crucify The Faithin liittyessä iltojen esiintyjälistaan. Tampereen Yo-talolla 3. kesäkuuta ja seuraavana päivänä Helsingin On The Rocksissa kuultavat keikat höystetään jo aiemmin ilmoitetun Khroman sävelin.

Korona siirsi Crucify The Faith albumin julkaisua vuodella, joten keikoille pääsy tuntuu entistä makoisammalta.

”Aivan uskomaton fiilis päästä vihdoin julkaisemaan meidän pitkään suunniteltu levy ja päästä sen tiimoilta keikoille ja vielä näin hyvässä seurassa! Ilo tulee näkymään meidän keikalla varmasti. Voidaan luvata että tulossa on energisimmät ja aggressiivisimmat CTF-keikat ikinä”, Crucify The Faithin vokalisti Aki Juvonen lupaa.

Ensi kesän Tuskassakin nähtävän King Satanin vokalisti King Aleister Satan lisää, että nyt, jos koskaan jengillä – lavan molemmin puolin – on iso tarve päästää höyryjä ulos parin vuoden patoutumien jälkeen.

”Odotamme julkkareita enemmän kuin innolla! Toistuvien perumisien ja sekavien aikojen jälkeen on kyllä aivan hemmetin mahtavaa päästä palaamaan keikkalavoille ja vieläpä juhlistamaan uuden levymme julkaisua!”

Liput kumpaankin tapahtumaan ovat nyt myynnissä.

King Satan
Khroma
Crucify The Faith

Tampere, Yo-talo
3.6.2022
Liput: www.lippu.fi/event/14848190

Helsinki, On The Rocks
4.6.2022
Liput: www.tiketti.fi/king-satan-khroma-on-the-rocks-helsinki-lippuja/80023

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.