Asikaine julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta EP:ltään – mukana Waltarin Kärtsy Hatakka

MAINOS:Tiedote 7.6.2024

Asikaine on julkaissut uuden singlen Shooting Star Hearts, jossa vierailee Waltari-yhtyeestä tuttu hevilegenda Kärtsy Hatakka. Vihapuheesta ja maailman negatiivisuudesta ammentava Shooting Star Hearts on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta debyytti-EP:ltä.

“Joskus käy niin, että kaikki asiat vaan taianomaisesti loksahtaa kohdilleen. Tämän biisin kohdalla niin ei käynyt, vaan aikalailla kaikki meni päin helvettiä. Sen myötä olen itse alkanut suorastaan vihaamaan tätä biisiä. Olen silti tyytyväinen, että biisi saatiin vihdoin valmiiksi, ja että se on herättänyt huomiota niin suomalaisissa kuin ulkomaalaisissakin paikallisradioissa. Sain juuri korvanappiini tiedon, että Shooting Star Hearts soi parhaillaan Meksikossa“, Asikaine naurahtaa.

Asikaine on kitaristi-tuottaja Miika Jokisen raskaan musiikin sooloprojekti. Hän säveltää ja tuottaa itse kappaleensa hyödyntäen vierailevia laulajia. Jokainen artisti tuo siis biiseihin oman uniikin saundinsa, mikä innostaa kokeilemaan erilaisia tyylilajeja. Siinä missä Shooting Star Hearts vie kuulijat melodisempaan vaihtoehtometalliin, on vuonna 2021 julkaistu debyyttisingle Hatred (feat. Hannu Valtonen) suorempaa paahtoa.

https://www.facebook.com/asikaineofficial

Lähde: Asikaine