Hippimetalliryhmä Egokills ilmoittaa julkaisevansa nimikkoalbuminsa syyskuussa

Promokuva: Timo Lepistö/Mikko Raima

Tiedote 26.5.2023

Tamperelainen hippimetalliryhmä Egokills on ilmoittanut julkaisevansa seuraavana albuminsa syyskuun 8. päivä. Levyn nimi on yksinkertaisesti Egokills. Ilmoituksen ohella yhtye julkaisi tulevalta levyltään seuraavan singlen Feeble.

Pasi Viitalan kirjoittama biisi riffittelee raskaasti ja kitaristi soitti kappaleelle myös fuzzisen kitarasoolon. Vahvalla kertosäkeellä höystettyä kappaletta johdattelevat Janne Selon kirjoittamat sanoitukset, jotka ovat samaistuttava tarina niistä elämän hetkistä, kun usko on koetuksella.

Kolmas levyllinen kovia Egokills-biisejä on vihdoin valmis! On pimeyttä, valoa ja jonkinlaista tasapainoa siinä välissä. Missään laatikossa ei pysytä, vaan kappaleita ja tunnelmia on moneen lähtöön. Olemme superylpeitä näistä biiseistä, ja haluamme päästä soittamaan niitä keikoille mahdollisimman pian!”, bändi kommentoi.

Albumin tuottajana toimi Matti Lötjönen ja se äänitettiin enimmäkseen Fantom Studiolla. Laulutuottajana toimi Olli Anttila Astral Studiolla. Egokills-levy on ennakkotilattavissa vinyylinä ja CD:nä uudessa virallisessa Egokills-kaupassa, josta saatavana myös yksinoikeudella uusi t-paita ja molemmat aiemmat levyt: https://shop.egokills.net

Egokills on myös juuri palannut kotiin menestyksekkäältä Baltian-kiertueelta. Suomalaisvärejä täynnä olevassa kiertuekaravaanissa mukana olivat myös Black Royal ja Atlases.

Oli erittäin hyvä reissu, todella hyviä keikkoja ja hienoja ihmisiä. Molemmat bändit ovat erinomaisia! Egokills kuuluu keikkalavoille ja aiomme kääntää kaikki kivet päästäksemme soittamaan näitä biisejä mahdollisimman monelle musiikin ystävälle”, yhtye niputtaa.

Egokills-albumin kappalelistaus:
1. The Perfect Song
2. Life’s a Party
3. Sweat
4. The Last Trip
5. Utopia
6. Feeble
7. Dormant
8. Grey Rainbows
9. Dark

EGOKILLS | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Timo Lepistö/Mikko Raima

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.