Tuore voimatrio Kappalaiset julkaisi ensimmäisen singlensä

Tiedote 16.6.2023

Kappalaiset on Turussa toukokuussa 2022 perustettu voimatrio. Yhtyeen musiikki on ensisijaisesti suoraviivaista, tarttuvilla melodioilla höystettyä suomenkielistä rokkia, jossa on lisäksi havaittavissa tuulahduksia eri tyyleistä mm. hevistä progeen ja renkutuksesta rauhallisempaan ilmaisuun.

Katso Lasimurskaa-video YouTubessa, kuuntele kappale musiikkipalveluissa

Pääasiassa Esa Karppisen kynästä tulevat biisit tarkkailevat maailmaa ja ilmiöitä monenkirjavien lasien läpi ja vievät kuulijansa erilaisille retkille fyysiseen maailmaan sekä pään sisälle ja viereen. Rytmiryhmän pumpatessa tiukkaa poljentoaan, kuulija voi helposti livahtaa vaikka yölliselle lennolle tai ruskaretkelle. Joka tapauksessa Kappalaiset on parhaimmillaan elävänä koettuna.
”Lasimurskaa” on Kappalaisten ensimmäinen singlejulkaisu. Nopea ja reipas kappale on tarttuvan kertosäkeen ja melodian muodostama hiusrajaan takertuva, elämän raadollisuuksia kuvaava kertomus, jonka tekstin jokainen voi tulkita omalta kohdaltaan niin kuin parhaaksi näkee. Se on jopa suotavaa, sillä tämä bändi ei selittele.

Kappalaiset – nyrjähtäneiden puolella.

Kappalaiset:
Esa Karppinen
 – laulu ja kitara
Joke Suomi – basso
Jussi Mynttinen – rummut

Voit tutustua artistiin lisää Facebookissa.

Lähde: V.R. Label Finland