Uusia videoita yhtyeiltä Necro Weasel, Blade, Bläckwåsh, Without Warning, Shark Varnish

Tarjolla uusimpia musiikkivideoita.
Tarjolla uusimpia musiikkivideoita.

Necro Weasel

Tamperelaisen crossover-yhtye Necro Weaselin Never Again -kasettialbumi julkaistaan kesäkuun 17. päivä Suicide Recordsin toimesta. Aiempaa rujommalla ja tylymmällä sekä enemmän thrash metaliin päin kallellaan olevalla levyllä kuullaan myös mm. Medeiasta ja Sirkuit Preikeristä tuttua Samuli Peltolaa sekä bändin pääkärpän pitkäaikaista bänditoveria Mikko Suikkasta (Abduktio, Vapaa Maa ja Deep End).

Nyt videonakin julkaistua toista singleä Vocation to Sustainin sanoman Necro Weasel tiivistää seuraavasti:
”Kappale kertoo niin hoitajien, koulunkäynnin ohjaajien sekä muiden sosiaalialalla toimivien arjesta. Työ on vaativaa sekä henkisesti että fyysisesti ja väkivallan uhka on jatkuvasti läsnä, mutta silti arvostusta ei juurikaan heru ja palkka riittää hädin tuskin vuokraan ja ruokaan.”

Linkit:
https://www.facebook.com/NecroWeasel
https://www.instagram.com/necro_weasel/
https://necroweasel.bandcamp.com/

Lähde: Metal Asylum Promotions


Blade

BLADE on uusi suomalainen omalla soinnillaan valtavirrasta erottuva Hard-rock yhtye. Ensimmäinen single loppuvuonna julkaistavalta debyyttialbumilta on kiihkeän rytmin myötä svengaava ”Joker And Clown”. Tämä voimasoitto on lähtöisin kitaristi Pekka Viljasen ideasta ja se on työstetty lopulliseen muotoonsa yhdessä koko bändin voimalla. Sanoituksen teemana rockin rajaton riemu, hyvä meininki ja hetkeen tarttuminen artistin näkökulmasta. ”Mä olen ehkä se biisin ja oman elämän Joker And Clown” toteaa laulusolisti ja biisin sanoittaja Pepe Tamminen. Debyyttisingle on äänitetty Magnusborgin Studiossa Marko Katajan johdolla, joka on myös miksannut tuotoksen. Masteroinnista vastaa vahvalla ammattitaidolla monien menestyneiden Hard Rock ja Heavy bändien luottomies Svante Forsbäck (Volbeat, Rammstein, Ville Valo, Sonata Arctica, Sunrise Avenue, Michael Monroe ym.)
Bändin jäsenet ovat keikkailleet yhdessä vuodesta 2016 soittaen rock -klassikoita Led Zeppelinistä Guns and Roses:iin. 2021 aikana kypsyi ajatus oman materiaalin julkaisemisesta. Pöytälaatikoista löytyi kelpo materiaalia työstöä varten ja loppuvuonna 2022 ilmestyvällä albumilla onkin bändin kaikkien jäsenien ideoista lähteneitä tuotoksia. Tulossa on monipuolinen rock -albumi, joka varmasti täyttää vaativammankin Hard Rock -musiikin diggarin odotukset. Bändin jäsenet ovat Helsinki-Lahti -akselilta ja treenikämppä sijaitsee Lahdessa.
Kokoonpano : Pepe Tamminen (laulu), Pekka Viljanen (kitara), Jaakko Paljakka (kitara), Janne Viljakainen (basso ja kosketinsoittimet) ja Henrik Hyöppönen (rummut)
Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/blade-joker-and-clown
Lähde: Inverse

Bläckwåsh

Bläckwåsh julkaisi uuden singlen ja videon ”Verikuu”:

Lähde: Bläckwåsh


Without Warning

… the demon of my nightmares has risen from the ground…” kiteyttää tunnelman, jota Without Warning on toteuttanut heidän tuoreen singlen kohdalla. Uutukainen on yhtyeen kolmas single, joka on julkaistu Inverse Recordsin kautta.
”Black Venom” on intensiivinen tarina pahuudesta, manifestoituna naisen ruumiissa ja valmiina levittämään vihaa kaikkialle jonne hän eksyy. Visuaalisesti tarina on toteutettu kauhumaisessa biohasardissa ympäristössä Virkkalan vanhalla Kalkkitehtaalla ja katsoja heitetään suoraan keskelle tapahtumia. Single muodostui nopeasti kun kitaristi Juuso inspiroitui tarinan konseptista ja halusi tuoda sen eloon. Vahvan vision ansiosta yhtye saattoi koko projektin loppuun vain muutamassa kuukaudessa.
”Haluan purkaa omia kokemuksiani sanoituksiin ja turvaudun usein metaforiseen tulkintaan, niin kuin tein tässäkin kappaleessa. Uskon ihmisten hyvyyteen, mutta joskus harvakseltaan saatat epäonnisesti kohdata elämänpolullasi ihmisen, jota et olisi halunnut. Jonkun, joka elää kaaoksen luomisesta ja kaiken riistämisestä sinulta. Silkkaa pahuutta. Siitä tässä on kyse, mustan myrkyn levittämisestä.” toteaa vokalisti Micha.

Linkit:
Lähde: Inverse

Shark Varnish

Shark Varnish julkaisi uuden videon ”Saamani armon palat”:

Lähde: Shark Varnish

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.