Uudistuneelta Damnation Planilta uusi levy tänä vuonna

Kuva: Damnation Plan

Tiedote 24.2.2023

Progressiivinen metalliyhtye Damnation Plan on saanut uuden levynsä äänitykset valmiiksi. Levy kantaa nimeä ‘The New Horizon’, ja se tullaan julkaisemaan tämän vuoden aikana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Yhtye on myös juuri avannut uudelle tulevalle albumilleen ennakkotilauskampanjan IndieGoGossa http://igg.me/at/damnationplan


Kampanjan ja levyn esittelyvideon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=owvhudXeNIY
 
Albumin ennakkotilauksen lisäksi yhtye tarjoaa kampanjansa kautta levyn ennakkotilaajille mm. videodokumenttijaksoja levynteon prosessista ja julkaisun valmistelusta. Uusi levy on määrä julkaista myöhemmin tämän vuoden aikana.
 
Katso kampanjan teaser trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NBGbJ_BUDlQ
 

Edellisen levynsä Reality Illusionin jälkeen Damnation Planin miehistövahvuudesta poistui yhtyeen toinen laulaja Tommy Tuovinen (MyGrain), jonka jälkeen yhtyeen toinen laulaja Asim Searah otti hoitaakseen kaikki lauluosuudet livenä, sekä uudella levyllä. Uudelta levyltä on lupa odottaa kauttaaltaan puhtaita lauluja, liimaten yhtyeen tyylin vieläkin vahvemmin ns. perinteitä kunnioittavaan progressiiviseen metalliin.

DAMNATION PLAN 2023

Jarkko Lunnas – Rummut
Kalle Niininen – Kitara
Asim Searah – Laulu
Antti Lauri – Kitara
Jaakko Nikko – Basso
http://www.damnationplan.com
http://www.facebook.com/damnationplan
http://www.instagram.com/damnationplan


Lähde ja kuva: Damnation Plan

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.