Coventhrall julkaisee kauan odotetun avaruusseikkailulevyn – levyllä lukuisia vierailijoita

Kuva: Coventhrall
MAINOS:Tiedote 15.3.2024

Coventhrall täräyttää tiskiin vuoden kovimman avaruusseikkailun kaikille sci-fin ja mahtipontisen metallimusiikin ystäville. Debyyttialbumi ”Legacy Of Morfuidra” johdattaa kuulijan kohti kaukaisia galakseja ja avaruuden aikapoimuja. Itse musiikki on tiukkaa ja jykevää power metallia Blind Guardianin ja Gamma Rayn jalanjäljissä.

Kuuntele ja katso koko albumi kuvitusten kanssa läpi Youtubessa:

Kuuntele albumi musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/coventhrall-legacyofmorfuidra

VAROITUS: Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.
”Tarinan pääpahikset ja avaruusmerirosvot, Scavenit hyökkäävät rauhalliselle Morfuidra planeetalle hamuten niitten ikiaikaista aseteknologiaa. Morfuidran hallinto ei aio kuitenkaan luovuttaa vaan lähettävät tarinan sankarin, Avatarin matkaan hakemaan apua keisarilta (Galactic Emperor) ja Nova Burst palkka-armeijalta. Mukaan liittyy myös keisarin tytär (Princess Celeste) ja yhdessä he käyvät taisteluun Morfuidran pelastamiseksi.”

Laulaja ja tarinan kirjoittaja Sami Ilvonen kuvailee tuntemuksiaan levyn julkaisusta:
”Olen aina ollut suuri sci-fi elokuvien, sarjojen ja kirjojen ystävä. Musiikkiurani alusta lähtien haaveissani on ollut kirjoittaa avaruusaiheinen teemalevy. Tämä on ollut pitkä ja vaivalloinen prosessi ja välillä usko on ollut todella koetuksella, saadaanko tätä ikinä julkaistua. Onneksi vierelläni on ollut hyviä ja aikaansaavia muusikoita, jotka valoivat uskoa tämän viemiseksi maaliin saakka. Nyt voi taas hengittää ja hymyillä!”

Musiikin ovat säveltäneet ja tuottaneet Toni Bite ja Jukka Hoffrén. Levy oli valmiina jo kauan aikaa sitten, mutta katosi mystisesti vuosikausiksi maan kiertoradalle muun avaruusromun joukkoon. Onneksi se saatiin pelastettua kuin ihmeen kaupalla ja viimeinkin julkaistua.

01. Prologue
02. Morfuidra
03. Dreadnought
04. In These Halls
05. Avatar
06. Space Race
07. Galactic Emperor
08. Empress In The Making
09. Nova Burst
10. Battle In The Morfuidran Expanse
11. Victory
Levyn kansikuva: Visual arts: Mario Lopez Layout: Toni Bite

Coventhrall:
Sami Ilvonen: laulu
Toni Bite: kitara
Jukka Hoffrén: basso, koskettimet, kitara
Kimmo Korhonen: kitara
Janne Ojala: rummut

Kitarasooloista vastaa Waltaristakin tunnettu Kimmo Korhonen ja lisäksi levyllä kuullaan lukuisia vierailevia laulajia omissa roolihahmoissaan sekä kosketinsoittajia soolo-osuuksissaan. Levyn mukana tulevassa kansivihossa on sanojen ja piirrosten lisäksi myös sarjakuvia, joita voi ihastella ja lueskella levyä kuunnellessa. Kokonaisvaltainen elämys siis! Kaikki piirrokset ja kuvat on tehnyt venezuelalainen taiteilija Mario Lopez.

Starring:
Narrator: Sami Ilvonen
Avatar: Tuomas Nieminen
Galactic Emperor: Tapio Wilska
Princess Celeste: Tanja Kemppainen
Drone: Sami Hakala
Ghost: Aleksi Parviainen
Mace: Markku Kuikka
Fire-Bat: Christian Palin

https://www.facebook.com/coventhrall
https://www.instagram.com/coventhrall


Kuva: Coventhrall
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.