Kotimainen doom metal -yhtye Sarajah julkaisee nimikkoalbuminsa heinäkuussa – kuuntele single “I Am the Soil”

Kuva: Sarajah
MAINOS:Tiedote 28.6.2024

Kotimainen doom metal -yhtye Sarajah julkaisee täyspitkän nimikkoalbuminsa heinäkuun 19. päivä italialaisen Argonauta Recordsin kautta. Esimakua levyltä tarjoilee nyt ilmestynyt single “I Am The Soil”.

“Olemme työstäneet debyyttialbumiamme jo jonkin aikaa. Ensimmäiset demot äänitettiin vuonna 2021. Albumi syntyi hitaasti, mutta varmasti. Olemme erittäin tyytyväisiä kuinka kappaleet heräsivät eloon studiossa, jossa albumi äänitettiin pääosin livenä. Sarajah on livebändi ja meillä on suunnitelmia keikkailla pian”, yhtye kommentoi.

1. Sarajah
2. Lungs of Smoke
3. Long Riders
4. Journeys of Willem Barentsz
5. Home of Arktos
6. A Year with Us
7. I Am the Soil
8. Underworld

Sarajah perustettiin kitaristi J.H:n toimesta soittamaan raskasta metallia, joka ammentaa vaikutteita vanhoilta mestareilta kuten Black Sabbath, Trouble ja Saint Vitus. Tärkeää oli tuoda esiin luontoon ja mytologiaan juurtuneita teemoja, jotka liittyvät pohjoismaiseen kulttuuriin. Nimi Sarajah viittaa suureen myyttiseen mereen pohjoisessa. Laulaja Magus Corvus ja rumpali H. Wizzard liittyivät bändiin vuonna 2020. He soittavat myös doom metal -bändissä nimeltä Fimir. Kokoonpano täydentyi vuonna 2021, kun basisti ja kitaristi Jeff Pekkilä liittyi bändiin. Bändi astui Electric Fox Studiosiin alkuvuodesta 2023 äänittämään debyyttialbumiaan.

https://www.facebook.com/sarajahfin
https://sarajah.bandcamp.com/


Kuva: Sarajah
Lähde: Grand Sounds PR