Alternative progea luova Frozen Factory lohkaisi tulevalta albumiltaan viimeisen singlen ”We’re Gonna Die”

Kuva: Petri Sara Photography

Tiedote 6.8.2022

Progressiivista rockia ja alternative metallia ristipölyttävä Frozen Factory on keväästä lähtien pohjustanut tulevan kakkosalbuminsa julkaisua. Syyskuussa julkaistavalta levyltä ”Of Pearls & Perils” on lohkottu tähän mennessä singlet ”Loud, Lazy, Late”, ”Host With The Most” sekä ”The Depths of Hell”.

Nyt julkaistava ”We’re Gonna Die” jatkaa aikaisempien sinkkujen linjaa kuvastamalla tarinaa nykyihmiskunnan pahaenteisistä tulevaisuuden näkymistä. Tällä kertaa keskiössä on tulimeren keskellä elosteluaan jatkava eliitti.

”Kappale kertoo tarinaa joukosta hyväosaisia ihmisiä, jotka asuvat kukkulan laella muiden kansalaisten yläpuolella. Kaikista rikkauksistaan huolimatta he janoavat aina vain enemmän, ja sen myötä päätyvät tuhoamaan kaukaisia maita rikkauksien toivossa. Loppujen lopuksi heidän itsensä sytyttämä tuli saartaa heidät yksinäiselle kukkulalleen”, laulaja Stephen Baker kertoo.

Tulevan albumin viimeisenä sinkkulohkaisuna julkaistu kappale toimii Bakerin mukaan siltana levyn eri ääripäiden välillä.

”Valitsimme tämän biisin viimeiseksi singleksi, sillä uskon että ihmiset tulevat yllättymään uuden materiaalimme monimuotoisuudesta! Aikaisemmat singlet ovat edustaneet raskaampaa laitaamme, mutta levyllä tulee olemaan myös varsin kevyitä kappaleita. Emme malta odottaa, että saamme nämä huolella viimeistellyt tuotoksemme ihmisille kuultavaksi!”, Baker hehkuttaa.

Aktiivisesti uutta musiikkia tekevältä yhtyeeltä on kuultu aiemmin levyt ”Planted Feet” ja ”The First Liquidation” -EP.

1. We’re Gonna Die

Frozen Factory on:
Stephen Baker – laulu
Mici Ehnqvist – kitara
Johnny Koivumäki – kitara
Tomi Hassinen – basso, koskettimet
Marianne Heikkinen – rummut

https://frozenfactorymusic.com/
https://www.facebook.com/frozenfactorymusic
https://www.instagram.com/frozenfactorymusic/
https://open.spotify.com/artist/5h7imo0yuTUX0h6OC7O6wb


Kuva: Petri Sara Photography
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.