Raumalainen Folkrim julkaisi lyriikkavideon kappaleesta ”Crack A Cold One”

Kuva: Jani Kaija

Tiedote 6.6.2022

Raumalainen folk metallia soittava Folkrim ja Inverse Records ovat tehneet levytyssopimuksen. Bändin toinen studioalbumi ”On Foaming Waves” tullaan julkaisemaan 21.10.2022. Esimakua tulevasta antaa ”Crack a Cold One” -kappaleesta julkaistu lyriikkavideo, joka on katsottavissa alta:

Kuuntele kappale Bandcampissa: https://folkrim.bandcamp.com/

Bändi kommentoi:
On kulunut yli vuosi edellisen ulosantimme tiimoilta. Tänä työntäyteisenä aikana olemme takoneet uuden, huurteisen albumillisen oluenkatkuista juomametallia. Edellisen julkaisumme jalanjäljkiä seuraten, olemme ammentaneet sammon syövereistä lisää kultaa. Ensimmäinen sinkkumme tulevalta julkaisulta, ’Crack a Cold One’, jatkaa tutulla, hilpeällä linjalla, kertoen hauskanpidosta ja ystävyydestä. Kaikukoon kyseinen kappale kaduilla ja kapakoissa, alkusoittona tulevalle albumille! Löyhästi merirosvoteemainen pitkäsoitto, ’On Foaming Waves’, yhdistää raskaammalla kädellä metallia ja perinteisempää musiikkia. Koko lätty iskee yhtä varmasti kuin kylmä olut kesäiltana! Olemme liittäneet janoiset äänemme yhteen Inversen kanssa ja odotamme innolla yhteistyön hedelmiä. Viskataan siis sivuun murheet ja avataan huurteinen!

 

1. Crack A Cold One
Singlen kansi: Erno Helander

Raumalainen Folkrim on alun perin yhden miehen projekti, joka on kasvanut viisihenkiseksi kokonaiseksi yhtyeeksi. Bändin debyyttialbumi ”Tales of Tumult” julkaistiin keväällä 2021. Lokakuussa ilmestyvä kakkoslevy on tilattavissa ennakkoon Inverse Storen kautta: https://www.inverse.fi/shop/catalog/product_info.php?products_id=995

01. Blackout
02. Unhinged Alchemist
03. On Foaming Waves
04. Crack a Cold One
05. Towards the Sun
06. Entwined
07. One More For the Road
08. Midsummer Mead
09. Brace Yourselves
10. Rövarehumppa
11. Under the Black
12. Winterstorm
13. Drunken Song
14. A Falling Tide
Albumin kansi: Erno Helander

Kokoonpano:
Erno Helander – Vocals/orchestral production/ukulele/banjo/mandolin
Iiro Sarman – Electric guitars
Otto Hyvärinen – Acoustic guitars
Viktor Suominen – Bass guitar
Eetu Ritakorpi – Drums/backup vocals

https://www.facebook.com/Folkrim
https://www.instagram.com/folkrimband
https://folkrim.bandcamp.com


Kuvat: Jani Kaija ja Erno Helander
Lähde: Inverse Music Group

 

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.