Tampereen Tuhdimmat Tahdit -festivaali juhlittiin auringonpaisteessa 8000 hengen voimin

Tapahtuma pääsi kävijätavoitteeseensa ja se järjestetään seuraavan kerran 5.–6.7.2024 Ratinanniemessä.

Kuva: Sami Hinkkanen

Tiedote 18.6.2023

Viikonloppuna Tampereen Ratinanniemessä järjestetty Tuhdimmat Tahdit -festivaali hemmotteli yleisöä 23 raskaan musiikin yhtyeen voimin. Tapahtuman kohokohtia olivat muun muassa Mokoman Kurimus-albumin 20-vuotisjuhlakonsertti, harvakseltaan kotimaan festivaalilavoilla nähty Lordi sekä lauantai-illan kruunannut Battle Beastin keikka, josta ei pyrotekniikkaa puuttunut. Festivaali pääsi kävijätavoitteeseensa ja se järjestetään seuraavan kerran 5.–6.7.2024.

“Kaksi päivää hienoa musiikkia hienossa säässä. Voiko parempaa enää toivoa? Suurimmat kiitokset kuuluvat yleisölle, joka antoi kaikkensa trooppisiin asteisiin yltäneissä lämpötiloissa. Tamperelaiset hevifanit osaavat juhlia”, festivaalijohtaja Kari Penttinen kommentoi.

Tuhdimmat Tahdit Metal Festival järjestettiin Ratinanniemessä 16. ja 17. kesäkuuta. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran heinäkuun 5.–6. päivä 2024. Lipunmyynti ensi vuoden festivaalille alkaa maanantaina.

www.tuhdimmattahdit.com

Lähde: Master Events
Kuva: Sami Hinkkanen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.