Lordi poseeraa Vogue Scandinavia -muotilehdessä

Ensimmäistä kertaa muotikuvauksissa olleet hirviöt tahtoivat vegaaniset käsilaukut kuviin mukaan

Kuva: Karoliina Bärlund/Vogue Scandinavia
MAINOS:Tiedote 27.3.2024

Tällä hetkellä kattavaa Euroopan-kiertuettaan tahkova Lordi nähdään nyt täysin odottamattomissa ympyröissä: Vogue Scandinavia -muotilehdessä poseeraava hirviöviisikko kävi muotikuvauksissa ennen kevään retkiään, ja lopputulos on nyt nähtävissä painettuna. “Hajuvettä ja lihapullia” -tyyppinen ennakkoasetelma kääntyi upeiksi stereotypioita rikkoviksi kuviksi, joissa suuressa osassa näyttelevät myös vegaaniset käsilaukut.

Pyyntö käyttää nimenomaan näitä käsilaukkuja tuli Lordilta, ovathan he mukana myös PETA:n alias People for the Ethical Treatment of Animals -järjestön kampanjassa eläinten puolesta.

“Lordi on skandinaavinen rocklegenda, joka on saavuttanut paljon pitkällä urallaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hirviöt ovat astuneet kameran eteen muotimalleina. Eläimiä rakastavan bändin pyyntö käyttää vain vegaanisia käsilaukkuja teki tästä vain hurmaavamman projektin, joka on täysin myös linjassa Vogue Scandinavian arvojen kanssa”, Martina Bonnier kertoo lehden puolesta.

Karoliina Bärlundin ottamat kuvat saatiin aikaan sessioissa Helsingissä, ja kokemus oli myös bändille ikimuistoinen.

“Oli uskomaton kokemus tehdä yhteistyötä näin arvostetun lehden kanssa kuin Vogue Scandinavia on. Kyllähän me olemme aina tienneet olevamme älyttömän hyvin pukeutuneita ja hyvän näköisiä, mutta tällainen meitä varten järjestetty muotikuvaus sai jopa kylmimmän hirviön sulamaan”, Mr. Lordi tunnustaa ja jatkaa Lordin käyttävän kaikessa mahdollisessa – meikeistä arkipäivän tarvikkeisiin – tuotteita, jotka vähentävät eläinten kärsimystä.

“Olemme kaikki eläinten ystäviä ja kaikilla bändin jäsenillä on myös lemmikkejä”, hän lisää.

Kuva: Karoliina Bärlund/Vogue Scandinavia

LORDI | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | YOUTUBE
voguescandinavia.com


Lähde: Ginger Vine Management & PR