Uusi Tampereelta tuleva Whiteout ponnistaa Turku Rock Academystä

MAINOS:

Tiedote 2.11.2023

Whiteout julkaisee debyyttisinglensä – tarjolla suoraviivaista melodista rock and rollia! Livenä äänitetty ‘Otherside’ kuvaa Whiteoutin energistä ja ainutlaatuista kemiaa, jonka tuloksena syntyi jyräävä, sekä tunteisiin vetoava kokonaisuus.

Whiteout on nuorekas energiapommi, joka aikoo anteeksipyytelemättä tunkeutua Suomen rock-kentälle ja näyttää hyvältä sitä tehdessään. Tamperelais-yhtye päätti muuttaa Turkuun tämän tehdäkseen ja on nyt osa Turku Rock Academyn toimintaa!

Yhtye alkaa valottamaan omalaatuista soundiaan julkaisu kerrallaan ja aikoo suunnata katseensa pikaisesti ulkomaille Suomen lisäksi. Whiteout erottuu outolintuna live-soundin raakuuden ja tinkimättömän asenteensa ansiosta.

Bändi kommentoi:
Eka singlemme alkaa purkamaan meidän musiikillista maailmaa. Tästä kuulee sen mitä Whiteout on. Jokainen voi tulkita sen tavallaan ja hypätä kyytiin. Tavoitteemme on jäädä ihmisten mieliin ja antaa heille moniulotteinen kokemus siitä mitä bändi voi olla 2020-luvulla. Siksi teemme musiikkiamme täydellä sykkeellä ja intohimolla.

Tutustu lisää Facebookissa tai Instagramissa.


Lähde: V.R. Label Finland