Slash The Smilen debyyttialbumi “-We All Smile-” tarjoilee vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Promokuva: Nina Ihanamäki
MAINOS:Tiedote 24.5.2024

Slash The Smile tarjoili metallikansalle tänään musiikillisia normeja uhmaavan debyyttialbuminsa -We All Smile-. Uunituore albumi tarjoilee vuoristoratamaisen, heikompia hirvittävän matkan läpi fiktionaalisen taustatarinan, jossa rikollisjengi kylvää kauhua ympärilleen. Matkalla käsitellään niin japanilaisten sotilaiden kannibalismia kuin sarjamurhaaja John Wayne Gacyn karmivaa tarinaa, josta levyn kärkibiisi Patches ammensi inspiraationsa.

”Meidän mittapuullamme Patches on keskitempoisempi, mutta se myös groovaa aivan omalla tavallaan, ja siten laajentaa Slash The Smilen musiikillista reviiriä entisestään. Tamppaava rytmi ja jämäkkä kitarariffi on napannut keikoilla yleisön tehokkaasti mukaansa, ja myös siksi se onkin ansainnut paikkansa levyn kärkisinkkuna!”, yhtye kommentoi.

”Patchesin lyriikat saivat inspiraationsa Killer Clownin, eli sarjamurhaaja John Wayne Gacyn järkyttävästä tarinasta. Lyriikoiden ideana on, että kertoja käy keskustelua sisäisen klovninsa kanssa. Toisilla tämä sisäinen klovni on enemmän läsnä tekemisissä kuin toisilla. Sisäinen klovni voi kuvata esimerkiksi mielitekoja, riippuvuuksia tai mielenterveysongelmia”, yhtye kertoo.

Slash The Smilen tavoitteena on luoda musiikkia, jota ei aiemmin ole tehty ja luoda ainutlaatuinen musiikillinen kokemus, joka kuljettaa kuulijat vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Slash the Smile ei ole vain yhtye vaan arvoituksellinen matka kartoittamattomille äänimaisemille.

”Olemme todella ylpeitä tästä levystä. Teimme sen omin voimin miksausta ja masterointia lukuunottamatta. Miksaajana toimi Konsta Vehkala, ja masteroinnista vastasi Miro Kiiski”, Slash The Smile kertoo, ja jatkaa avaamalla albumin tarinaa ja taustoja:

”-We All Smile- jatkaa jo Two Faces EP:llä alkanutta fiktiivistä tarinaa, jossa Slash the Smile -rikollisjengi lietsoo kaaosta ympärillään. Tämän fiktiivisen tarinan kautta ovat päässeet nousemaan esiin albumin lyriikat, jotka käsittelevät paljon ihmismielen synkimpiä puolia”,

1. Terror Error SMiLE!!
2. Patches
3. Human=Feast
4. Shackles OFF!
5. Dark Enough (this is the murder disco)
6. Shadowcast
7. SuperGod
8. Overrun
9. Karl’s Gnarly

Tulevat keikat:
6.7. Varparock, Juankoski

Slash the Smile on:
Saku Pitkänen, laulu ja piano
Sampo Soininen, kitara ja basso
Joel Toivanen, kitara ja taustalaulu
Toni Uusimäki, rummut

SLASH THE SMILE | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR