Terromania julkaisi kolmannen singlensä “The Pain Makes You Feel Alive” tulevalta debyyttialbumiltaan

“Tää on kyllä jumalauta meidän paras biisi”

Valokuva: Valtteri Lahikainen AKA "Diltteri"
MAINOS:

Tiedote 31.10.2023

Kolmannen singlensä tulevalta debyyttialbumiltaan julkaiseva Terromania kuvailee uusinta biisiä railakkaaksi ja eeppiseksi. “Tässä on sitä jotain, en tiedä mitä, mutta biisi bängää mun mielestä vähän liian kovaa”, innostelee yhtyeen kitaristi Jyri Kuntsi.

“The Pain Makes You Feel Aliven” julkaisee yhdysvaltalainen Ripple Music.

Sivuprojektin biisintekele muokkautui yhdeksi levyn sinkuksi

“Aluksi mulla oli hankaluuksia saada hyvä kokonaisuus biisiin laulujen puolesta. Siinä on paljon eri fiiliksiä, joiden päälle oli hankala kirjoittaa sopivat laulumelodiat, mutta ajan kanssa, kun vain rentoutui ja antoi biisin soida, melodioita alkoi tulla päähän”, muistelee yhtyeen laulaja ja perustajajäsen Julius Silvennoinen.

Aluksi biisi oli vain kitaristi Antti Saarisen ja basisti/kosketinsoittaja Aleks Topparin yhteisen sivuprojektin biisi-yritys. “Pian tajuttiin, että tässä on Terromania-DNA:ta vaikka muille jakaa ja päätettiin siirtää biisi tulevalle levykokonaisuudelle. Nykyäänhän tätä sivuprojektia ei edes enää ole olemassa”, muistelee yhtyeen basisti ja kosketinsoittaja Aleks Toppari. Biisiin on otettu erityisesti inspiraatiota yhdysvaltalaisesta kasarijättiläisestä Van Halenista, ja saksalaisesta elektronista metalcorea soittavasta Electric Callboysta.

Biisin on äänittänyt, miksannut, masteroinut ja tuottanut yhtyeen basisti ja kosketinsoittaja Aleks Toppari apunaan laulaja Julius Silvennoinen ja kitaristi Antti Saarinen.

Kokoonpano:

  • Julius Silvennoinen: laulu
  • Antti Saarinen: kitara & taustalaulu
  • Jyri Kuntsi: kitara & taustalaulu
  • Miro Siljamäki: rummut
  • Aleks Toppari: basso, syntetisaattori & ohjelmointi

https://linktr.ee/terromania

 


Lähde: Inverse
Valokuva: Valtteri Lahikainen AKA “Diltteri”