Finnish Death Metal Maniacs Fest -festarin kattaus valmis

Tiedote 16.4.2022

Finnish Death Metal Maniacs Fest iskee arkkuunsa kaksi viimeistä naulaa – kesän 2022 kattauksen viimeistelevät tuoreet nimet eivät vauhtia tai väkivaltaa säästele.
CONCRETE WINDS edustaa uudemman polven kotimaista osaamista mutta on kaukana tyypillisestä suomalaisesta death metal -soundista: yhtyeen alkuvoimaisen raivokas mutta tietoisen julma teurastus tuo mieleen pikemminkin mielenvikaisemman mutaation Angelcorpsesta. Concrete Winds on vain muutamassa vuodessa julkaissut kaksi hengästyttävän hurjaa albumia, joiden nimet ”Primitive Force” ja ”Nerve Butcherer” kuvaavat täydellisesti, mistä on kyse. Bändi on myös päässyt muutamaan otteeseen osoittamaan kykenevänsä tuomaan levytyksistä tihkuvan hulluuden lavalle erittäin tiukasti ja vakuuttavasti, ja kesällä Korsossa on eittämättä luvassa Rock Bearin atomeiksi hajottava äänihyökkäys kaukaa terveen järjen tuolta puolen.

Festivaalikattaukselle viimeisen sissijuustosilauksen antaa Tallinnan syntisistä viemäreistä syöksyvä GOATSMEGMA, joka on juuri sitä miltä haiseekin: eläimellistä ja rienaavaa black/death metal -myrskyä Ross Bayn kulttinimien sorkanjäljissä. Vuonna 2018 perustettu Goatsmegma on jo osoittanut kyvykkyytensä ”Demonic Goat Smegma Eating Ritual” -debyytillään sekä yhteislevyllä kanadalaisen Antichristin kanssa, ja jatkoa on pian luvassa ”Goat Separatist Movement” -täyspitkän muodossa. Onkin korkea aika, että myös Suomi-neito pääsee ensi kertaa herkuttelemaan Goatsmegmalla vuohennussijan kesänä 2022!
Liput ja lippu+festaripaita-paketit Livetosta:

Tapahtuma:

Lähde: Finnish Death Metal Maniacs Fest
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.