Ruotsalainen hard rock -bändi Blister Brigade julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”Carousel”

Promokuva: Adam Björk

Tiedote 14.4.2022

Ruotsalainen hard rockia soittava Blister Brigade julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Carousel. Kappale on kunnianosoitus suositulle Carousel Tattoo studiolle.


Bändi kommentoi: ”Carousel on pohjimmiltaan perinteinen hard rock -kappale, mutta tällä kertaa päätimme ottaa vaihtoehtoisen lähestymistavan. Tämä kyseinen kappale on kunnianosoitus tatuointistudiolle ja inspiraation löysimme sirkuksista, karnevaaleista ja tietenkin tatuoinneista. Nämä avainsanat mielessämme, meidän täytyi poistua mukavuusalueeltamme ja heittäytyä kappaleen teemaan. Tämä on myös ensimmäinen biisi jonka olemme tehneet yhdessä ja onkin helppo sanoa, että siitä tuli mielestämme todella mahtava”  
**
Kuuntele Carousel single:​

 

Blister Brigaden perustivat vuonna 2010 kitaristi-laulaja Gustav Lund ja rumpali Jerker Avander. Pian mukaan liittyivät kitaristi Cristoffer Strand sekä basisti Simon Lundström. Inspiraation he saivat bändeiltä kuten Motörhead ja Skid Row. Bändin tavaramerkiksi muodostui hyvin nopeasti raaka, mutta raskas ja kiinteä soundi.

Vuonna 2013 bändi julkaisi debyyttialbuminsa ”To Serve And Punish”, joka sai loistavia arvosteluita ja keikkoja alkoi sadella. Toisen albumin ”The Executioner” ilmestyessä 2016, rumpali Avander oli jo lähtenyt bändistä ja tilalle tuli Rickard Lundmark (Zonaria, ex-Feral). Ennen kuin 2018 julkaistu EP ”Pissed, Outraged And Outgunned” ilmestyi, Lundström jätti basistin viran ja tilalle tuli Anders Gustavsson.

Uuden kokoonpanon myötä aiemmin palanut liekki syttyi uudelleen ja pian oli aika siirtyä studioon äänittämään kolmas albumi ”Slugfest Supreme”, joka julkaistiin 2020 suomalaisen Inverse Recordsin toimesta. Bändi oli jälleen valmis keikkailemaan, mutta kuten niin monella muullakin bändillä, pandemia pilasi kaikki suunnitelmat. Bändi ei kuitenkaan luovuttanut vaan pysyi eheänä synkkien vuosien ajan. Uudella Carousel -singlellään bändi on enemmän elossa kuin koskaan aikaisemmin ja täynnä virtaa.
**
Kokoonpano:
Gustav Lund: laulu & kitara
Cristoffer Strand: kitara
Anders Gustavsson: basso
Rickard Lundmark: rummut
**

Lähde: Inverse
Promokuva: Adam Björk

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.