I.F.A juhlistaa 40 vuotta jatkunutta bänditaivalta uudella metallikappaleella “Taiteilija”

MAINOS:Tiedote 16.2.2024

Vastikään Inverse Recordsille sainattu I.F.A juhlistaa 40 vuotta jatkunutta bänditaivalta uudella metallikappaleella “Taiteilija”.

I.F.A:n tuorein biisi “Taiteilija” on osoitus I.F.A:n tinkimättömästä työstä “äijärockin” saralla. 40 vuoteen on bändin kohdalle osunut jo monenlaista “taiteilijaa” ja on näin pitkään jatkunut bändielämä on sekin vaatinut jos jonkinmoista taiteilua. Bändi on onnistunut vangitsemaan soundissaan elementtejä, jotka muistuttavat Kotiteollisuutta ja Mokomaa ja siksi ei olekaan ihme, että I.F.A on löytäny tiensä näistä bändeistä pitävien soittolistoille. I.F.An uudet kappaleet ovat keränneet omakustanneartistille loistavia striimauskertoja sekä Spotifyssa että Youtubessa. Viimeisimmät singlet ovat tuoneet I.F.An ihan uuteen valokeilaan myös musiikkimedioissa, erityisesti edellisen singlen saatua soittoaikaa legendaariselta rock-toimittajalta.

Hyvää palautetta bändikisasta

I.F.A esiintyi hiljattain Emergenza-bändikilpailussa ja vaikka jatkopaikkaa ei tällä kerralla lohjennutkaan, sai bändi hyvää palautetta sekä yleisöltä että järjestäjiltä. “Me ollaan sitkeästi tehty tätä omaa äijärock-juttua 40 vuotta ja se on selvää, että se ei ole aina ‘muodissa’ tai kisojen ykkösenä – ei se silti meitä hidasta, koska tärkeintä on se, että fanit haluaa meidän musaa kuitenkin kuunnella. Kai sitä voisi sanoa, että me itsekin ollaan niitä oman elämämme taiteilijoita, joista tässä uudessa biisissä kerrotaan” laulaja Asko nauraa.

Seuraavaksi I.F.A esiintyy On The Rocksissa 21.2. lämppäämässä Noidankehä-yhtyettä.

Linkit:


Lähde: Mamageri