BloodRedNails julkaisee hyväntekeväisyyssinglen kerätäkseen rahaa Ukrainan sodassa tuhoutuneiden koulujen jälleenrakentamiseen

Kuva: BloodRedNails

Tiedote 21.2.2023

Turkulainen BloodRedNails-yhtye julkaisee yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa musiikkivideon kera kappaleen ”Slava Ukrajini”, jonka kaikki tuotto menee suoraan hyväntekeväisyyteen, Angels of Freedom– järjestölle. Angels of Freedom-järjestö kerää varoja Chernihivin pommituksissa tuhoutuneiden koulujen jälleenrakentamiseen.

Kappaleen viesti on selkeä. Se on huuto sydämen pohjalta viattomien puolesta, jotka kärsivät Venäjän tekemän hyökkäyksen seurauksista Ukrainassa. Yhtyeen laulaja-kitaristi Tony Ewart kertoo kappaleesta seuraavaa:
Biisin aggressiivisuus kuvastaa vihaa sotaa kohtaan. Julmuus ja epäoikeudenmukaisuus ei kuulu tähän maailmaan. Tahdonvoima omien puolien pitämiseen täytyy olla kova.

Kappale julkaistiin alun perin kesällä 2022 Bandcampissa aloitetun kampanjan kautta ladattavana, mutta singlen virallinen julkaisu kaikissa striimauspalveluissa on 21.2.2023.

BloodRedNails on turkulainen tuleva raskaan metallin lupaus. Sooloprojektista tiiviiksi nelihenkiseksi yhtyeeksi kasvanut modernin metallin ja old school death metal- hengen sulatusuuni maustaa biisejään melodisilla ja groovaavilla kertseillä. Varsinais-Suomessa tämä vuonna 2020 perustettu bändi on saanut keikkailla jo mukavasti, ja suurempien estradien valloittaminen on vielä edessä. BloodRedNailsin ensimmäinen single “Free” on myös julkaistu yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa

BloodRedNails on:

Tony Ewart – kitara & laulu
Sebastian Aaltonen – rummut
Matti Rundelin – kitara & taustalaulu
Ian Perring – basso & taustalaulu

Yhtye Instagramissa ja Facebookissa.

Lähde: V.R. Label Finland

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.