VK3312 julkaisi debyyttialbuminsa “Horrorskooppi”

MAINOS:Tiedote 31.5.2024

Janne Juutinen on monessa musiikillisessa liemessä keitetty kaveri. DREAMTALEN ja MASTERSTROKEN rumpalin pestiä hoitanut mies on julkaissut aiemmin yksittäisiä suomirock biisejä artistinimellä JUUTINE, mutta omien sanojensa mukaan nyt on vasta ilmestynyt hänen oikea soololevynsä. Sooloprojektin nimi on VK3312 ja sen ensimmäinen pitkäsoitto ”HORRORSKOOPPI”  pitää sisällään vanhan liiton thrash metalliin nojautuvaa musiikkia suomeksi laulettuna.

”Mun musaharrastuksen innoittaja ja yksi lempibändeistä on ehdottomasti ANTHRAX joten koen, että nyt tein sellaisen levyn josta kuuluu vahvasti vaikutteet, kuitenkaan niitä suoraan plagioimalla.” Juutinen summaa projektiaan.

”Projekti sai alkusysäyksen kesällä 2023 kun soittelin rummuilla erilaisia komppeja ja jossain kohtaa päätin äänittää sitä soittoa. Kun sitten kuuntelin rumpuäänityksiäni niin huomasin, että niissähän oli selkeä biisin kaava: intro, säe, kertsi jne. Otin sitten kitaran ja rupesin soittelemaan komppien päälle riffejä ja huomasin tekeväni thrash metallia.” Juutinen kertoo.

Levylle mies on soittanut ja laulanut lähes kaiken itse, mutta mukaan on saatu myös kavereita mm. bändeistä PRESTIGE, KYPCK ja ANTHRIEL. Myös CD:n kannet ovat Juutisen käsialaa.

Kuuntele levy:

https://open.spotify.com/album/0YIlpLIyLExGBqRDDNtUPO?si=1d2D8JRdRwaUDJ1AMiUhKA

MANIPULAATTORI LYRIIKKAVIDEO:

https://youtu.be/UJc2sIw7Ig8?si=F5VDPjrdoh9CBdXx

Lähde: Janne Juutinen