Tarot-vokalisti Tuple Salmela mukaan Circus of Rock -kiertueelle

Kuva: Jaakko Manninen

Tiedote 20.4.2023

Thunderstone-, Northern Kings- ja Raskasta Joulua -yhteyksistä tunnetun rumpali Mirka Rantasen Circus of Rock -kokoonpano nousee toukokuussa ensimmäistä kertaa keikkalavoille. 11.–13.5. Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä esiintyvä kokoonpano täydentyy nyt kovilla kotimaisilla rockvokalisteilla. Tarot- ja Lazy Bonez -yhtyeiden solistina tunnettu Tommi ”Tuple” Salmela hyppää mukaan kaikille keikoille, Helsingin Tavastia-klubin kattausta vahvistaa Brother Firetribe -solisti Pekka Heino ja Tampereen Olympia-korttelissa esiintyy Exlibris-yhtyeen laulaja Riku Turunen. Lisäksi Helsingin ja Tampereen keikoilla nähdään mm. Jay Lewis Gang-  ja Yö-yhtyeistä tuttu muusikko Jay Lewis.

Keikoilla esiintyvät aiemmin julkaistut solistit ovat Yngwie Malmsteen-, Dokken- ja Ted Nugent -kuvioista tunnettu yhdysvaltalainen Mark Boals, bulgarialaisen SEVI-yhtyeen voimanainen Svetlana “Sevi” Bliznakova ja power metal -yhtye Masterplanin ruotsalaissolisti Rick Altzi. Aiemmin ilmoitettu Antti Railio on estynyt ja hän ei esiinny kiertueella.

Toinen Circus of Rock -albumi “Lost Behind The Mask” julkaistaan italialaisen Frontier Recordsin kautta maailmanlaajuisesti 12.5.2023. Albumilta on julkaistu kaksi singleä.

Circus Of Rock – Lost Behind The Mask Finnish Tour 2023

11.5. Tavastia-klubi, Helsinki
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela, Jay Lewis, Pekka Heino

12.5. Olympia-kortteli, Tampere
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela, Jay Lewis, Riku Turunen

13.5. Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Solistit: Mark Boals, Sevi, Rick Altzi, Tuple Salmela

Liput myynnissä osoitteessa: www.masterevents.fi/artists/circus-of-rock


Lähde: Master Events
Kuva: Jaakko Manninen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.