Joske julkaisi ensisinglen ja videon “Tired”

MAINOS:Tiedote 8.7.2024

Joske pureutuu ensisinglellään “Tired”  ihmisen ruuhkavuosien ahdinkoon ja kamppailuun jaksamisen kanssa. Kappale syntyi Johanna Korolaisen puhtaasta inspiraatiosta, kiteytettynä Elmeri Kinnuselle lähettämäänsä ääniviestiin. Kappale esitettiin ensimmäisen kerran julkisesti Kaiken Kansan Talent -kilpailussa Kiuruvedellä, ja esityksellä lunastettiin kilpailun voitto.

Nyt musiikkivideoksi kuvattu esikoissingle “Tired” on syvällinen ja tunteikas kappale, joka heijastaa elämän kamppailuja ja selviytymistaistelua. Laulun sanoitukset kertovat väsymyksestä ja jatkuvasta yrittämisestä:

Johanna Korolaisen tuntemukset kappaleen synnystä:

“Minulla oli todella huono päivä menossa, joten menin kylmään saunaan istumaan ja aloin laulaa kappaletta ääniviestinä Elmerille. Kappaleen ensimmäinen säkeistö ja kertosäe syntyivät jo tuona hetkenä, kumpusivat suoraan sielustani. Minun on vaikea sanoa, mitä tunnen, mutta kun alan laulaa tunteitani, ne tulevat ulos. Laulaminen on minun keinoni pysyä järjissäni.”

Tietoa Joskesta:

Joske on Johanna Korolaisen ja Elmeri Kinnusen tänä vuonna perustama duo, jossa tunteet ja energia pääsevät valloilleen. Yhtye yhdistelee bluesia, rockia, iskelmää ja metallia, tuoden omanlaisensa näkökulman niin omiin kappaleisiin kuin tuttuihin klassikoihin livenä esiintyessään. Korolaisen lumoava laulu ja Kinnusen dynaaminen kitarointi tekevät musiikista syvällistä ja koskettavaa. Heidän esityksensä sisältävät tunteella tehtyjä omia kappaleita sekä raikkaita tulkintoja tunnetuista klassikoista.

 

Johanna Korolainen – Laulu, sävellys&sanoitus

Elmeri Kinnunen – Kitarat, basso, rummut, koskettimet, sovitus

Kuuntele kappale:

Lähde: Sewing Room Productions