Kiuas soittaa uutta musiikkia kevään Suomen-kiertueella

Kuva: Riku Juutilainen

Tiedote 15.2.2023

Kiuas sihahtaa jälleen loppukeväästä. Menestyksekkääksi osoittautuneen paluun niin festari- kuin klubilavoille tehnyt metalliyhtye soittaa valikoituja keikkoja Suomessa keväällä 2023, ja tarjoilee ensi kertaa myös ripauksen uutta materiaalia. Kevään ja kesän keikoilla kuullaan lisäksi vanhoilta levyiltä kappaleita, joita yhtye ei ole aiemmin esittänyt livenä. Minikiertue alkaa Kuopion The Circuksesta 12.5.2023 ja päättyy Helsingin Tavastia-klubille 3.6.2023. Liput keikoille ovat myynnissä nyt.

”Aiemmin tekemämme paluukeikat ovat sytyttäneet yhtyeen roihuamaan uuden alkuvoimaisen tulen voimalla, ja nyt haluamme tarjota yleisölle vielä voimakkaamman ja unohtumattomamman kokemuksen. Loppukeväällä ja alkukesän koittaessa tullaan kuulemaan takuuvarmojen Kiuas-klassikoiden lisäksi myös aiemmin vain levyiltä kuultuja biisejä sekä myös aivan tuoreita vastikään salaisessa Kiuas-laboratoriossa synnytettyjä euforisia säveliä. Yleisön onkin siis paras pitää penkistään kiinni tiukasti!”, toteaa bändin kitaristi Mikko Salovaara.

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa ”The Spirit Of Ukko” vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu ”Lustdriven”. Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä yhtye teki loppuvuodesta 2022 paluukiertueen, jonka keikat myytiin lähes järjestään loppuun.

Kiuas Reheated Tour 2023

12.5. The Circus, Kuopio
13.5. 45 Special, Oulu
2.6. Olympia-kortteli, Tampere
3.6. Tavastia-klubi, Helsinki
14.7. Metallivuori, Turku


Lähde: Master Events
Kuva: Riku Juutilainen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.