Carnival Academy julkaisi “Anime no Chikara” -singlen ja musiikkivideon

Kuva: Carnival Academy
MAINOS:Tiedote 2.3.2023

Carnival Academyn musiikki on Carnivalcoreksi lanseerattua metallia, jossa valokeilaan asetetaan tarttuvat kertosäkeistöt sekä raskaat riffit. Ykkösbasareilla potkivat biitit höystetään dubstep-elementeillä, samalla kun melodinen laulu ja karjuminen kruunaavat kakun, jota ei ihan jokaisessa kahvipöydässä mussuteta.

Siinä missä yhtyeen musiikki nojaa samoihin peruspilareihin, kuin vaikkapa Electric Callboy, One Morning Left sekä Turmion Kätilöt, on bändin visuaalinen ilme repäisty sirkusmaailman syövereistä ja suodatettu friikahtaneen filtterin läpi.

Tänään musiikkivideon kanssa julkaistavaa Anime no Chikara -singleä yhtye kommentoi seuraavalla tavalla:

”Anime no Chikara kertoo fiktiivistä tarinaa, kuinka toisen maailmansodan runtelema Japani lähti pitkäkestoiselle kostoretkelle länsimaita vastaan kostaakseen Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommitukset. Suunnitelma on saada Anime länsimaihin niin suosituksi että se ylittää jopa normaalin länsimaalaisen median voiman, aiheuttaen uusien sukupolvien heikentymisen siihen pisteeseen, että kun uusi aurinko nousee Japanin imperiumin ylle, eivät länsimaat pysty itseään puolustamaan ja Japani nousee uudeksi supervallaksi Aasiassa ja koko maailmassa.”

Carnival Academy on julkaissut urallaan tähän mennessä singlet Carnival of LifeNight MarketDice of Destiny sekä Boom, Boom, Boom, Boom!!. Kappaleiden musiikkivideot ovat nähtävissä yhtyeen Youtube-kanavalla.

Yhtyeen nykyinen kokoonpano löysi muotonsa elokuussa 2021 ja pääsi mukaan vuoden 2022 SaariHelvetin ja Dark River Festivalin bändikisan finaaliin. Seuraavan kerran yhtyeen voi nähdä livenä Helsingissä Base Barissa 24.3.2023. Lisäinfoa tapahtumasta löydät täältä.

INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.