Awake Again juhlistaa 10-vuotista uraansa juhlakeikalla Turun Utopiassa

Kotikentällä järjestettävässä tapahtumassa mukana myös Without Warning sekä Destiny Inveiled.

Kuva: Awake Again

Tiedote 16.5.2023

Vuonna 2013 kaverukset Matti Österman, Kasper Hellström ja Markus Puranen päättivät perustaa uuden yhtyeen, jota tehdään päämäärätietoisesti, intohimoisesti ja ilman kompromisseja. Nyt lukuisten julkaisujen, yli sadan keikan, miljoonien striimien ja muutamien miehistönvaihdosten jälkeen 10 vuotta myöhemmin on aika juhlistaa Awake Againin vaiherikasta taivalta. Lisäinfoja sekä liput löydät täältä.

”Luvassa on musiikkia yhtyeen koko matkan varrelta, vierailevia esiintyjiä ja muita huikeita yllätyksiä. Illan avaavat upeat nousevat turkulaiset Without Warning ja Destiny Inveiled. Paikkana Turun paras keikkapaikka Utopia Club. Tätä historiallista keikkaa et todellakaan kannata missata”, yhtye hehkuttaa.

Yhtyeen debyyttialbumi No Matter How The World Turns julkaistiin viime vuonna, ja nyt työn alla on seuraava EP, jolta on jo kuultu singlet ENEMY sekä EVEN DEAD FISH CAN SWIM UPSTREAM.

Awake Again on:
Matti Österman – Laulu
Ville Loukola – Basso
Petteri Horn – Rummut
Maron Lahdenperä – Kitara

AWAKE AGAIN | FACEBOOK INSTAGRAM SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.