Industrial metal -yhtye OneFromTheNorth julkaisi uuden albumin ja musiikkivideon

Kuvakaappaus

Tiedote 13.6.2023

Kotimainen yhden miehen Industrial/Alternative metal -yhtye OneFromTheNorth julkaisi uuden albumin REGIME, SALVATION & THE PYRE yhdessä Church Burner -musiikkivideon kanssa. Levy on julkaistu Sliptrick Records kautta ja on yhtyeen kolmas pitkäsoitto.
Albumin kirjoittamisesta projektin vetäjä McKeenan kertoo seuraavaa:
“Levy oli varsin mielenkiintoista tehdä, koska sain siihen sekoitettua eri genrejä joita itse tykkään kuunnella, aina elektronisesta musiikista Black metalliin. Osa levyn biiseistä on varsin kokeellisia itselle jonka johdosta soundimaailma sai täysin uusia ulottuvuuksia. Levyllä kuullaan paljon pelkkien puhtaiden laulujen sijaan myös rankempaa tulkitsemista joka auttamatta luo mielenkiintoisen tulokulman koko levylle. 
Levyn biisit ovat osittain yhteiskunnallisia laajemmassa lintuperspektiivissä katsottuna mutta osittain myös erittäin henkilökohtaisia. Uskon että hyvin moni pystyy levyn sanoituksista löytämään samaistumisen piirteitä. Musiikkivideon tarina kertoo joitain vuosia takaperin olleista Kanadan kirkkopaloista, jotka meilläkin uutisoitiin voimakkaasti. Tässäkin valitettavasti osallinen oli jälleen katolinen kirkko, joka instanssina monesti nykypäivänä valitettavasti liittyy erilaisiin murheellisiin tapauksiin.”
Levyltä löytyy yhteensä kymmenen kappaletta joiden kirjoittamisesta viimeistelyyn ja masterointiin vastaa itse artisti McKeenan.
Katso musiikkivideo Church Burner
Kappalelistaus:
1. Church Burner
2. Menial
3. Despised by Love
4. Regime, Salvation & the Pyre
5. Self-deception
6. A Slave to Self-deception
7. Blood Covered Pigeon
8. Pariah of Reality / King of Fantasy
9. Silence and Me
10. Under the White Phosphorus Rain
OneFromTheNorth:

Lähde: OneFromTheNorth