Suomalais-virolainen Killhall julkaisi “Fear Shaped Man” -singlen ja musiikkivideon – debyyttialbumi ulkona myöhemmin 2023

Promokuva: TPA Productions
MAINOS:

Tiedote 18.1.2023

Suomalais-virolainen metallia soittava Killhall julkaisee debyyttialbuminsa ‘I Want War’ myöhemmin tänä vuonna Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen single ja musiikkivideo julkaistiin tänään ja se on nähtävissä ja kuultavissa täällä: https://push.fm/fl/killhall-fear

Vokalisti Madis “Mad” Velström kommentoi:

“Fear Shaped Man kertoo painajaisista, joita näin noin 10 vuoden ajan, kun olin lapsi. Siellä oli valtava ihmissusimainen hahmo, joka aina katseli minua varjoissa.

Tunsin sen läsnäolon koko yön ja heräsin yleensä huutaen, koska se oli juuri alkanut huutaa minulle unessa, menetin ääneni ja kykyni liikkua. Olen analysoinut sitä läpi elämäni ja ymmärtänyt taistelevani pelkojeni kanssa ja olen jo kauan sitten hyväksynyt myös itse olevani tuo kyseinen susi.

Aina kun olen ollut elämässäni tienhaarassa, enkä tiennyt mihin suuntaan mennä, sudet ovat palanneet unissani. Nyt toivotan sen tervetulleeksi vanhana ystävänä. Hei, ehkä se on kuolema itse. “Puss in Boots 3” -elokuvassa oli tuo valkoinen susi, joka muistutti minua painajaishahmostani. Se pelotti minua!

Kokonaisuutena: Fear Shaped Man tarkoittaa pelkosi hyväksymistä, niiden ylitsepääsemistä, vahvistumista niiden kanssa ja tietämistä, että sinulla on aina uusia esteitä voitettavana, eikä kukaan muu niitä voi koskaan ylittää puolestasi. Kohtaa siis pelkosi.”

Kokoonpano:
Tuomas Laukkanen (kitara)
Stefan Laine (basso)
Juuso Laukkanen (rummut)
Madis “Mad” Velström (laulu & sanoitukset)

Lähde:
Promokuva: TPA Productions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.